Ford Mustang Mach-E: Nå kan du bestille Fords nye elbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Nå kan du bestille Fords nye elbil
I dag åpner Ford for bestilling av nye Mustang Mach-E. Men om ikke allerede står på reservasjonsliste, er det noen tusen nordmenn foran deg i køen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Bilen er priset fra 412.000 kroner med bakhjulsdrift, og du får den også med drift på alle fire. I tillegg leveres bilen med forskjellige batteripakker slik at du kan velge en variant som passer til dine behov. I beste fall får du en rekkevidde på inntil 610 kilometer WLTP.

– I en tid hvor mange har økt prisene sine, er vi svært fornøyde med å kunne tilby de samme knallgode prisene som da vi lanserte Mustang Mach-E under Europa-premieren i Oslo i november i fjor, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

– Vi gleder oss over at de mange tusen kundene som har forhåndsbestilt bilen, nå kan bekrefte sin bestilling. Leveringene forventes fortsatt å starte tidlig i 2021

For det Ford definerer som «en godt utstyrt» Mustang Mach-E med bakhjulsdrift og en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range), er prisen fra 412.000 kroner.

Her finner du priser og data for de ulike variantene i vår nybilbase 

– Både varianter med firehjulsdrift og bakhjulsdrift vil være tilgjengelig for levering fra tidlig 2021. En stor andel norske kunder har bestilt firehjulsdrift, vi er derfor glade for at vi kan levere disse bilene til norske kunder allerede fra starten, sier Berg.

Nye Mustang Mach-E kommer med to forskjellige batteristørrelser, Standard Range og Long Range.

Varianter med Standard Range-batteriet vil ha en bruttokapasitet på 75 kWt (netto: 68 kWt) og levere en effekt på 269 hk både med bakhjuls- og firehjulsdrift.

Long Range-varianten vil ha en bruttobatterikapasitet på 99 kWt (netto: 88 kWt) og ha en effekt på 290 hester med bakhjulsdrift og hele 346 hk med firehjulsdrift.

Dreiemomentet for de to er på henholdsvis 430 og 580 Newtonmeter. Du akselererer til 100 km/t på mellom 5,8 sekunder og 7 sekunder, avhengig av batteripakke drivhjul.

(saken fortsetter)

– Vi hadde nylig en preproduksjonsmodell av nye Mustang Mach-E på test i Norge, og etter mer enn 2500 km med testing kan vi trygt si at bilen innfrir alle forventninger, sier en entusiastisk Ford-direktør.

– Dette er en elbil som har en unik kombinasjon av egenskaper. Den gode plassen, den lange rekkevidden, de gode kjøreegenskapene, det siste av avansert teknologi og de svært konkurransedyktige prisene er alle faktorer som vi vet betyr mye for nordmenn når de skal kjøpe seg ny bil, fortsetter han.

Berg kjørte selv bilen, en variant med firehjulstrekk og Long Range-batteri, 484 kilometer fra Oslo til Trondheim uten ladestopp, og hadde igjen hele 14 prosent batterikapasitet da han kom frem.

Mustang Mach-E kan lade over 100 km på ti minutter. Long Range-utgavene kan lades fra 10 til 80 % på 45 minutter, mens Standard Range kan lades 10-80 prosent på 38 minutter.

Ford Mustang Mach-E har tre unike kjøremodi: stille, aktiv og utemmet. Kjøredynamikken og bilens understell er tilpasset den ønskede kjørestilen. Både styring, regenerering, kupelys, lyd og de heldigitale skjermene skifter karakter etter hvilken kjøremodus du velger.

Bilen vil få en tilhengervekt på 750 kilo. Ettermontering av skiluke mellom bagasjerom og baksete vil etter all sannsynlighet bli mulig. Det vil også bli utviklet smarte løsninger for ski- og sykkelstativ som monteres på hengerfestet.

– Hvis det er én ting vi har vært opptatt av å oppnå globalt, er det å produsere en elbil som er verdig å bære Mustang-logoen. Det har vi lykkes med, konkluderer den norske Ford-sjefen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: