Audi A3: Ladbar kjøreglede - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Ladbar kjøreglede
Audi lanserer nå sin andre ladbare A3, og dette er modellen for dem som ønsker sportslige egenskaper og spreke detaljer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er et par måneder siden Audi lanserte A3 Sportback 40 TFSI e, og som vi antydet den gang kommer bilene også i en sprekere versjon som nå er presentert. Her er A3 Sportback 45 TFSI e.

Siden vi gikk detaljert til verks for to måneder siden nøyer vi oss med å fremheve de viktigste forskjellene mellom de to variantene denne gangen.

Som i Golf GTE får du en samlet effekt på 245 hestekrefter og maks dreiemoment er 400 Newtonmeter. Det betyr 41 ekstra hester og 50 ekstra Nm sammenlignet med 40 TFSI e.

Det skal ta deg til hundre i løpet av 6,8 sekunder og videre til en toppfart på 232 km/t.

Batteripakken på 13,0 kWt skal gi en elektrisk rekkevidde på 63 kilometer basert på WLTP-syklusen.

A3 Sportback 45 TFSI e har en sort styling-pakke og grill i sort høyglans som fremhever de sportslige egenskapene. Bremseskivene bak 17-tommerne har en diameter på 340 mm og alle caliperne er rødlakkert.

Standardutstyret inkluderer også Audi Drive Select, sportsseter, tonede ruter, to-sone klimaautomatikk, og «convinience key» som du kan ha i lomma når du åpner og starter bilen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: