MG : Ny MG får pris og ekstra trygghet - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny MG får pris og ekstra trygghet
Da vi presenterte nye MG EHS Plug-in Hybrid for et par uker siden var ikke prisene klare. Det er de nå, og importøren gir ekstra trygghet på kjøpet. Pluss en gledelig overraskelse til eksisterende kunder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Tryggheten består at bilen får 7 års garanti (inntil 150.000 km) som er mer enn de fleste tilbyr i Norge. Tilbudet gjelder hele bilen og inkluderer med det også batteripakken.

MG EHS Plug-in Hybrid er andre nykommere fra merke på et år, en ladbar hybrid med elektrisk rekkevidde på 52 kilometer og et CO2-utslipp på 43 gram per kilometer – begge basert på WLTP-syklusen.

Bilen har en samlet effekt på 258 hestekrefter mens maks dreiemoment er 370 Newtonmeter.

Du kan lese alle detaljer om bilen i kollega Øivind Skars omtale her

Det Øivind ikke kunne fortelle noe om var prisen, trass i iherdige forsøk på å presse denne ut av importørens munn. Men i kveld er prisen kommet, og den blir meget gunstig sammenlignet med konkurrentene på markedet som koster fra 450.000 og oppover.

MG EHS Plug-in Hybrid får nemlig en startpris på 369.990 kroner i utstyrsnivå Comfort. Toppmodellen Luxury med «alt» utstyr koster kr 411.490.

MG har gjort et eventyrlig comeback i Norge og solgt over 3500 av elbilen MG ZS hittil i år, og det er grunn til å regne med at salgsmålet på 1000 av den ladbare hybriden er oppnåelig neste år med de attraktive prisene som nå er presentert.

Og til slutt gaven til dere som har kjøpt en MG ZS – dere får i julegave oppgradert garantien fra fem til syv år samtidig som dere beholder batterigarantien på 8 år og rustgarantien på 10 år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: