Ny tjeneste fra Statens vegvesen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny tjeneste fra Statens vegvesen
Lurer du på hvem som har eid bilen din tidligere? Statens vegvesen kan hjelpe deg.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

vegvesen.no kan du søke opp hvilke biler som står registrert på en person, hvem som eier en bil og nå også eierhistorikken til en bestemt bil.

– Vi jobber hele tiden for å utvikle tjenester som gir trafikantene og bedrifter en enklere hverdag. Ved å gi tilgang til informasjon i kjøretøyregisteret på nettsiden vår, gjør vi det enklere for brukerne våre, samtidig som vi kan redusere tiden vi selv må bruke på å gi ut disse dataene manuelt, sier Jeanette Nordan i Statens vegvesen.

Tjenesten finner du ved å logge deg inn på vegvesen.no/dinside, der du nå kan søke opp alle registrerte kjøretøy. For å få opp eier og eierhistorikk på et kjøretøy, må du legge inn registreringsnummeret.

For å søke opp kjøretøy knyttet til en person, må du ha vedkommende sitt fødselsnummer. Sensitiv informasjon som hemmelige adresser og lignende er selvfølgelig skjermet.

Utvidelsen av tilgjengelige kjøretøyopplysninger føyer seg inn i en lang rekke selvbetjeningsløsninger Statens vegvesen har lansert de siste årene.

– 95% av salgsmeldinger går nå digitalt. I løpet av året vil vi ferdigstille mange års jobbing med et nytt og moderne system for administrasjon av kjøretøyparken i Norge, og etter hvert tilby enda flere gode nettjenester for brukerne våre, sier Nordan.

Statens vegvesen har til nå utviklet og levert mange etterspurte selvbetjeningsløsninger, som gjør hverdagen mer effektiv og enklere, både for bransjen og for deg som privatperson.

Du finner tjenesten her 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: