Skoda Enyaq: Se Enyaq hos en forhandler nær deg - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Se Enyaq hos en forhandler nær deg
25 Skoda Enyaq er på vei ut til norske forhandlere hvor de skal stå utstilt til slutten av februar. Dermed kan tusenvis av interessenter få en nærmere titt på hva de har i vente.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

15. januar ankom 25 splitter nye Skoda Enyaq iV havna på Bekkelaget i Oslo. Disse bilene er nå på vei til forhandlere i hele Norge, slik at alle de som har bestilt bilen skal få muligheten til å ta en nærmere kikk på den før de mottar bilene sine.

Det er ikke første gangen Enyaq er i Norge. I høst arrangerte importøren et landsomfattende roadshow, kort tid etter verdenspremieren i starten av september. Da var to utstillingsbiler innom totalt 44 forhandlere, og nærmere 10.000 kunder var innom for å kikke på bilen

I og med at samfunnet sto midt i en pandemi, måtte strenge smittevernregler følges for de som var innom forhandlerne, noe som blant annet gjorde at de ikke fikk muligheten til å sette seg inn i bilen.

Heldigvis gjennomførte Skoda Norge hele roadshowet uten ett eneste smittetilfelle, og selv om mange naturligvis gjerne skulle sett litt nærmere på bilen, må det i lys av situasjonen anses som svært et vellykket arrangement.

– Vi er strålende fornøyde med hvordan roadshowet ble gjennomført, og takknemlige for hvor mange som tok turen innom forhandleren sin i en krevende tid med en global pandemi. Vi hadde strenge smittevernregler, noe som naturligvis medførte noen kjedelige begrensninger for kundene, men alternativet var å ikke gjennomføre roadshowet, så jeg tror de fleste var fornøyde med det, sier Thomas Meiner, Direktør for Skoda Norge, i Harald A. Møller AS.

– Nå er bilen i landet igjen, denne gangen 25 stykker, så det er gledelig å kunne informere om at det nå blir mulig å ta en enda nærmere titt på bilen. Vi oppfordrer alle interesserte til å avtale en visning med sin forhandler, slik at alle som vil får muligheten til å se nærmere på bilen, samtidig som smittervernet ivaretas

Skoda Enyaq iV hadde verdenspremiere i starten av september i fjor, og salget åpnet for de første reservasjonskundene allerede morgenen etter. Siden det har flere tusen nordmenn bestilt den tsjekkiske produsentens første elektriske familie-SUV.

Allerede før bilen ble vist hadde mange tusen nordmenn satt seg på reservasjonslisten, og det antallet økte med flere tusen etter verdenspremieren. Senere i år kommer også Skoda Enyaq iV som Coupé – en bil mange også gleder seg til å se.

I første omgang var det kundene som hadde en reservasjon som fikk anledningen til å bestille bilen, men mot slutten året åpnet det opp for at alle kunne bestille den elektriske familie-SUV-en.

– Nesten 80 prosent av de som har bestilt Enyaq iV kjøper Skoda for første gang – og gjennomsnittsalderen for kjøperne er lavere enn vi vanligvis ser. Alt dette forsterker inntrykket av at ENYAQ iV er den ideelle, helelektriske familie-SUV-en, sier Meiner.

Utleveringene av de første kundebilene skjer i løpet av første halvår i år, det er med andre ord ikke altfor lenge til de første bilene ruller på norske veier. 

Snart er Enyaq på plass hos en forhandler i ditt nærområde:

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: