Volkswagen ID.3: Ny innstegsmodell fra VW - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny innstegsmodell fra VW
Volkswagen lanserer nå ID.3 i en versjon med mindre batteripakke. Her er det penger å spare for dem som klarer seg med kortere rekkevidde.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Nykommeren ID.3 Pure Performance City er det VW-importør Harald A. Møller definerer som en «ferdigspesifisert modell» hvilket trolig innebærer at det viktigste utstyret er med i pakken. Men du finner sikkert noe å krysse av for listen over tilleggsutstyr likevel.

Bilen er priset fra 299.000 kroner, eksklusive frakt- og leveringskostnader. Motoreffekten er 110 kW (150 hk) og batteripakken har 45 kWt netto energiinnhold, som vil gi en rekkevidde på inntil 340 km (estimert basert på WLTP).

ID.3 Pure Performance City blir levert med blant annet Full-LED frontlykter, adaptiv cruisekontroll, «Lane Assist» og oppvarmede seter som standard.

Den nye modellen vil også bli levert med Komfortpakke og Infotainment-pakke inkludert i prisen, som blant annet inneholder navigasjonssystemet «Discover Pro», med 10-tommers touchskjerm.

Normallading av ID.3 Pure Performance City kan gjøres med inntil 7,2 kW AC, mens hurtiglading (DC) kan utnytte 100 kW fra kompatible ladestasjoner.

Volkswagen ID.3 Pro i fem utgaver – her ser du priser og tekniske data for de øvrige variantene

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: