Dodge : 807 hester i kasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
807 hester i kasse
Gøyalt ordspill. Da Mopar begynte å selge Hellcat-motorene i kasser, ble de døpt Hellcrate. Nå kan du få 807-hesteren hjem på døra.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Alle amerikanske bilprodusenter er flinke til å selge de gjeve motorene sine i løs vekt. 

Det viser jo bare at custom-mod fremdeles er så utbredt at det er god business også for de etablerte mainstream-produsentene.

Chevrolets Smallblock er jo et kjent begrep i de kretser, men det er vel allikevel ikke tvil om at Chryslers Hemi-begrep er det de fleste sikler etter.

Reservedelsavdelingen til den amerikanske delen av den nye Stellantiss har alltid vært flink til å selge Hemi-motorer til de som har visst hvordan slike skal benyttes. Og nå har de også lagt de sterkeste av dem i katalogen.

Dermed er 6,2-liters Redeye med 807 hester kommet i et veldig fornemt selskap.

Crate-familien består fra før av flere av 5,7- og 6,4-literne uten pustehjelp, kompressor matet 6,2-liters Hellcrate på 707 hester og, ikke å forglemme, 426 (7 liter) Hellephant med kompressor og 1000 hk.

Nykommeren, Redeye, er den samme motoren vi først så i Dodge Challenger SRT Demon, som 2018-modell. Verdens raskeste og kraftigste muskelbil – i hvert fall da. Og du finner den i flere av Charger og Challenger-modellene

Samtidig byr crate-utgaven på en rekke spesialiteter. Større kompressor, for eksempel, 2,7 liter mot 2,4 vanlig. Red line på turtelleren er flyttet fra 6.200 til 6.500. Endringer på kam (vekt) og ventilfjærer (bedre oljepassasje). Og du kan kjøpe svinghjul og tilkobling til clutch i tillegg dersom du skal hekte på en manuell girkasse.

Hver motor blir dynotestet i 42 minutter før den pakkes i kassa.

Pris har den også: 21,807 dollar.

Jeg har hørt om kaffebord som er dyrere. En glassplate over denne er også et alternativ.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: