Audi : Større enn du tror - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
26 bilder i galleri
Større enn du tror
Audi har startet oppvarmingen til lanseringen av Q4 e-tron i april. Her får vi en del interessante detaljer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Audis andre el-SUV skal avdukes i april, og i motsetning til den originale e-tron er Q4 e-tron bygget på den dedikerte elbilplattformen MEB – noe som gir designerne helt nye muligheter for plassutnyttelse på tross av moderate ytre mål.

Her er konseptbilen Audi viste som en forsmak på Q4 e-tron

Bilen har en lengde på 459 cm, er 186,5 cm bred og 161,3 cm høy. Sammenligner vi med Q3 betyr det 11 cm ekstra lengde, 2,5 cm mer i bredden mens høyden er en snau centimeter mindre.

Men en akselavstand på 276 cm er 8 cm mer enn lillebror varter opp med, og når man slipper å sette av plass til en stor diesel- eller bensinmotor under panseret blir det mer plass til passasjerer og bagasje.

Audi vil også lansere en Q4 e-tron Sportback – her er den i konseptutgave

En interiørlengde på 183 cm er ifølge Audi tilsvarende det man finner i klassen over. Bagasjerommet har en kapasitet på 520 liter som øker til 1490 liter med nedlagte bakseter. I tillegg er det 25 liter med lagringsrom inne i bilen inkludert hanskerom og flaskeholdere.

All betjening og informasjon besørges helt digitalt med Audis virtuelle cockpit som betjenes fra rattet, via MMI-panelet eller stemmestyring og bilen kan om ønskelig utstyres med et head-up display basert på augmented reality. Q4 e-tron er første modell med denne muligheten.

Vi loves flere detaljer neste måned, og ifølge vår lanseringskalender får de første norske kunder sin Q4 e-tron innen sommerferien.

– Audi Q4 e-tron er en bil som kommer til å imøtekomme behovene til mange aktive familier over hele landet. Vi gleder oss veldig til å vise frem resten av vår neste helelektriske kompakt-SUV i midten av april, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge i Harald A. Møller AS.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: