Volkswagen : Nivus blir Taigo før Europa-debut - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Nivus blir Taigo før Europa-debut
Volkswagen klargjør en ny kompakt crossover for Europa-debut til sommeren.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi møtte denne for et snaut år siden da den ble lansert i Brasil under betegnelsen Nivus

Allerede da ble det antydet at bilen var tiltenkt flere markeder enn Brasil, og nå røper Volkswagen at den klargjøres for Europa. Her skal den produseres ved VW-fabrikken i Pamplona, Spania og markedsføres som Taigo.

Bilen er som de fleste andre ikke-elektriske VW-modeller basert på MQB-plattformen. Den skal inn i programmet som et mer sportslig alternativ til T-Cross og er noen centimeter lengre og lavere enn denne.

Grunnet den skrånende taklinjen i kombinasjon med høy sittestilling omtaler Volkswagen Taigo som en kompakt crossover med sporty linjer.

Bilen skal tilbys med kompakte TSI-motorer. I Brasil selges den med 1-liter med 128 hk som fyres på etanol, men denne motoren fins i en rekke varianter også for bensin.

Videre loves vi LED hovedlys som standard, moderne innredning og heldigital cockpit samt et godt utvalg elektroniske støttesystemer.

Volkswagens nye CUV får sin offisielle debut i løpet av sommeren og er klar for utvalgte markeder mot slutten av året. Det spørs om Norge er blant de utvalgte – her er det jo primært fokus på elbiler hos VW-importøren.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: