Honda HR-V: Hondas kompakt-SUV for Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
25 bilder i galleri
Hondas kompakt-SUV for Europa
Honda har i dag vist neste generasjon HR-V i europeisk innpakning. Den blir elektrifisert, men ikke ladbar.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Tidlig på nyåret viste spionbilder av denne, og i februar kom de første offisielle bildene som avslørte at nye HR-V får en tiltrekkende design.

Modellen som skal selges Europa får tilleggsbetegnelse e:HEV som bekreftelse på at den er utstyr med Hondas hybridløsning.

Som i Jazz e-HEV benyttes en 1,5-liters bensinmotor og to elmotorer.  Maks effekt i nye HR-V er 131 hestekrefter og maks dreiemoment 253 Newtonmeter.

Bilen er ikke ladbar, så batteriet er lite og elmotorene er der for å gi ekstra effekt under akselerasjon og sørge for et moderat forbruk. Hvor moderat vet vi foreløpig ikke.

Ifølge Honda er bilen 20 mm lavere enn forgjengeren samtidig som bakkeklaringen er økt med 10 mm. Kombinert med 18-tommers hjul og kortere overheng foran skal det ifølge Honda gi bilen et tydeligere SUV-preg.

Honda har tatt flere grep for å bedre oversikten fra førersetet, som å heve setet med 10 mm, designe vinduer som slipper inn mest mulig lys og i utformingen av instrumentpanel og panser. I tillegg er speilhusene montert lavere.

Honda-spesialiteten Magic Seat er på plass i nye HR-V, en løsning som gjør at du i tillegg til å legge ned bakseteryggene også kan løfte sitteputene for å gi plass til en jukkapalme eller noe annet høyt i baksetet.

De hevder også utformingen av bakluka og bagasjerommet gjør det mulig å frakte to terrengsykler med demontert forhjul stående baki der.

Nye HR-V er på plass hos din nærmeste Honda-forhandler mot slutten av 2021.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: