Ford : Ford gjør bilene tryggere - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ford gjør bilene tryggere
Nå får alle Ford-kunder som har en bil med modem og FordPass-app muligheten til å få et varsel på mobiltelefonen om noen forsøker å komme seg inn i bilen deres.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Med SecuriAlert kan du via en app på mobiltelefonen få beskjed dersom noen forsøker å åpne en dør eller få tilgang til bilen din med en klonet nøkkel. Aktiveringen kan enkelt skrus på eller av fra mobiltelefonen din.

– Enten bilen står på en parkeringsplass mens du gjør innkjøp eller i en mørk gate om natten, er du mest sannsynlig opptatt av bilens sikkerhet. SecuriAlert er en av Fords mange nye tilkoblede tjenester. Målet er å gi kunden rask beskjed om noe skjer med bilen når de ikke kjører den eller er i nærheten av den, sier Richard Bunn, Director of Retail Connectivity Solutions, Ford Mobility i Ford Europa.

Tilgjengelig via trådløs oppdatering
Tidligere i år lanserte selskapet den samme tjenesten for nyttekjøretøy. Nå blir den via en Over The Air-oppdatering (trådløs oppdatering via nettet) også tilgjengelig for Ford personbilkunder som har FordPass Connect-modem og FordPass-app på sin mobiltelefon.

Når SecuriAlert er aktivert får du informasjon i appen når en alarm har gått og hvorfor den er utløst. Du kan også se bilens sist kjente lokasjon.

Hvis noen forsøker å åpne en dør med en nøkkel når systemet er aktivert – noe som vanligvis ikke ville utløst en vanlig alarm – så vil SecuriAlert sende en alarm. Dette kan være spesielt nyttig dersom noen forsøker å komme seg inn i en bil med en klonet eller stjålet nøkkel.

Når bileierne kommer tilbake til bilen, typisk når de skal kjøre på jobb om morgenen – slår de ganske enkelt av SecuriAlert-systemet via FordPass-appen.

I fjor gjorde Ford sine tilkoblede tjenester gratis for alle kunder i hele Europa. De annonserte også nylig et partnerskap med andre bilprodusenter for å kunne dele data for å advare bilister mot farer på veien foran dem.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: