Nye pallplasser for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Nye pallplasser for Dennis Hauger
To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger innta seierspallen på franske Paul Ricard. Dermed økte han også ledelsen i Formel 3-mesterskapet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Aurskogingen startet med å være raskest på fredagens frie trening, og i kvalifiseringen var han raskest frem til danske Fredrik Vesti sikret seg pole position i sin aller siste runde. Dermed måtte Dennis nøye seg med andreplass, 81 hundredeler bak dansken.

I lørdagens første løp snus resultatet fra kvalifiseringen til de 12 beste på hodet slik at Dennis fikk startspor 11. Han kjørte et fornuft løp uten å ta unødvendige sjanser og endte på niendeplass.

En som virkelig imponerte i dette løpet var Dennis’ teamkollega, Arthur Leclerc som startet helt bakerst etter å ha måttet bryte under kvalifiseringen. Han avanserte hele 18 plasser og kjørte inn til 12. plass som ga pole position i andre løp.

I race 2 hadde Dennis Hauger fjerde startspor, men han fikk en god start og passerte to konkurrenter allerede før første sving. Leclerc tok føringen i løpet mens Dennis la seg på andreplass bak sin teamkollega.

De to bygget seg raskt opp en ledelse til resten av feltet og kunne krysse mållinjen på de to fremste plassene. På tredjeplass fulgte Dennis’ nærmeste konkurrent i sammendraget, Victor Martins.

Søndag formiddag regnet det da løpet startet, så hele feltet kjørte på regndekk. Igjen tok Dennis føringen gjennom første sving og bygget seg raskt opp en solid luke.

Etter seks runder stoppet regnet, men banen var fortsatt våt en stund til. Etter hvert som banen tørket mistet regndekkene grep.

Sulten på sin første seier tok Jack Doohan fra Australia vesentlig større sjanser enn Dennis og klarte å overta ledelsen i løpet et par runder før målgang.

Dennis holdt hodet kaldt og kjørte inn til en ny andreplass, nok til å opprettholde ledelsen i mesterskapet med 66 poeng foran Victor Martins med 60 og Jack Doohan med 58 poeng.

– Jeg er veldig fornøyd med helgen, sier Dennis Hauger til BilNorge.no. – Jeg fikk med meg viktige poeng og økte ledelsen i mesterskapet, så alt gikk etter planen.

– Jeg skulle selvsagt gjerne vunnet race 3, men det ble vanskelige forhold med gambling på dekktrykk og oppsett. Slik det utviklet seg føler jeg at jeg fikk den maksimale uttellingen jeg kunne oppnå, konkluderer han.

Neste løpshelg for Dennis Hauger kjøres på Red Bull Ring i Østerrike første helg i juli.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: