Ny hydrogenstasjon utenfor Oslo - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Ny hydrogenstasjon utenfor Oslo
Den første hydrogenstasjonen til Everfuel i Norge åpnes den 1. juli og markerer ifølge selskapet begynnelsen på en landsdekkende utbygging.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

– Den nye stasjonen har vært åpen for testfylling et par uker og yter nå en tilfredsstillende regularitet, sier Helge Skaarberg Holen, ansvarlig for forretningsutvikling i Everfuel Norge. Han er glad for nå å kunne tilby hydrogenfylling på Hvam nord-øst for Oslo.

Åpningen markerer begynnelsen på en landsdekkende utbygging langs de viktigste transport-korridorene i Norge over de neste par årene, og dette skjer parallelt med tilsvarende utbygging i Sverige og Danmark.

Den neste stasjonen er planlagt åpnet i Åsane ved Bergen i løpet av andre halvår 2021. Deretter følger stasjon på Alna i Oslo med fylling både for lastebil, buss og privatbiler i juli 2022.

Det arbeides også med muligheten for å kunne åpne for lette kjøretøy allerede innen utløpet av 2021.

Everfuel annonserte tidligere et partnerskap med Toyota Norge samt Cabonline Group i Norden som Norgestaxi er en del av. Målet med samarbeidet er å etablere grønt hydrogen som transportnæringens fremste nullutslipps-drivstoff.

– Med Toyotas nye Mirai hydrogenbil og Everfuels hydrogenstasjoner retter vi oss inn mot taxieiere som vektlegger høy driftstid, lang rekkevidde og god driftsøkonomi i møtet med null-utslippskravene i Oslo, sier Everfuel.

– Jeg opplever at både Toyota Norge, Everfuel og vi som den ledende taxioperatøren i Norden har strukket oss langt for å få til en god modell. Nå mangler bare at regjeringen og Enova kommer på banen og bidrar i denne viktige fasen av det grønne skiftet, sier Dag Kibsgaard-Petersen, konsernsjef i Cabonline Group.

Stasjonen er åpen døgnet rundt ved bruk av appen «Everfuel» som lastes ned gratis på App-store eller Google Play. Appen kommuniserer direkte med pumpen så det er bare å koble på pistolen og trykke start, så fylles tanken på noen få minutter.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: