Ford : Den raskeste politibilen er en pickup - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
7 bilder i galleri
Den raskeste politibilen er en pickup
Ifølge Ford i USA er deres F-150 Police Responder pickup den raskeste politibilen på det amerikanske markedet.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Ford har sendt ut en pressemelding der de forteller at Los Angeles Country Sheriff’s Department (LASD) har konstatert at ingen politibiler er raskere enn denne.

Resultatene viser at den store pickupen gjør null til 60 miles (96 km/t) på 5,9 sekunder og svelger unna en quarter-mile på 14,44 sekunder med en toppfart på 98,19 mph.

For å sette det i perspektiv forteller MotorAuthority at en typisk muskelbil som Dodge Charger med 5,7-liters V8 bruker 6,5 sekunder på akselerasjon og 14,85 sekunder på kvart-milen.

Men den nye politibilen er visstnok enda raskere. Ford forteller nemlig at også Michigan State Police har testet bilen, og selv om resultatene herfra foreløpig ikke er offisielle, røper Ford at 0-60 mph er foretatt på 5,4 sekunder.

Det er 1,2 sekunder raskere enn med forgjengeren og minst fire tideler raskere enn noen av de andre bilene i testen. 0-100 mph på 13,1 sekund er hele 3,7 sekunder raskere enn forgjengeren og 0,9 sekunder bedre enn nærmeste utfordrer.

Pickupen starter livet som en F-150 4-dørs Super Crew cab med FX4 off-road-pakke. En twin turbo 3,5-liters V6 varter opp med 400 hester og maks dreiemoment på 678 Newtonmeter som fordeles til alle fire hjul gjennom en 10-trinns automatkasse.

Ford forteller at hengervekten og lastekapasitet er det samme som før politi-konverteringen, henholdsvis 3.175 og 920 kg.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: