Volkswagen : Forsmak på ID SUV-Coupé - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Forsmak på ID SUV-Coupé
Volkswagen er blant merkene som forbereder seg til bilutstilling i München i september. Der skal de vise sin første elektriske SUV-Coupé.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

De kaller den «nær-produksjonsklar», så vi kan regne med at det meste blir overført til produksjonsutgaven som skal debutere i 2022.

ID.5 GTX er coupé-utgaven av ID.4 GTX som nå er bestillingsklar, og hovedforskjellen finner vi i utformingen av taket der denne skal fremstå som mer atletisk med korte overheng og store hjul.

GTX-betegnelsen innebærer sportslige kjøreegenskaper og er en videreføring av legendariske VW-betegnelser som GTI, GTD og GTE. Den har en motor på hver aksel.

Volkswagen oppgir en rekkevidde på inntil 497 kilometer med en batteripakke på 77 kWt, og vi kan regne med at drivlinjen tilsvarer den som sitter i ID.4 GTX med 299 hestekrefter (220 kW) og maks dreiemoment på 460 Newtonmeter

Volkswagen har som målsetning å bli verdens mest populære merke med hensyn til elektrisk mobilitet. Målet er at 70 prosent av bilene de selger i Europa i 2030 skal være utslippsfrie og at de innen 2050 skal være helt karbonnøytrale.

Audi har bra suksess med sine Sportback-varianter, og nye Q4 e-tron kommer i begge karosseriformer allerede fra salgsstart. Vi vet også at Skoda har en Enyaq Coupé under utvikling – det var jo slik den opprinnelig ble vist som konsept på Genève-utstillingen i 2019.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: