Kia EV6: Kia favner bredere med nye EV6-varianter - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Kia favner bredere med nye EV6-varianter
Kia lanserer nå EV6 med flere drivlinjer og i nye utstyrsversjoner. Med en mindre batteripakke og bakhjulsdrift starter prisen på 419.000 kroner.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Vi åpner opp for bestillinger med det minste batteriet på 58 kWt, og innfører også et nytt utstyrsnivå på EV6 med det store batteriet. Med dette favner vi enda bredere i markedet, sier Irene Solstad, konserndirektør for Kia i Bertel O. Steen.

Allerede fra innstegsversjonen "Active" er EV6 ifølge importøren meget godt utstyrt med blant annet «vegansk skinn», 12 måneders Ionity abonnement, 7 års fri bruk av Kia UVO Connect, OTA, oppvarmet ratt, og oppvarmede for- og bakseter.

Les mer om Kia EV6 her

Man kan velge mellom bakhjulsdrift eller 4WD på begge batteripakkene. I dag er rimeligste modell priset til 461.900 kroner.

Med batteripakken på 58 kWt og bakhjulsdrift starter EV6 på kr 419.900, men de fleste nordmenn vil nok spandere 20.000 kroner ekstra for å få bilen med firehjulsdrift

Utstyrsversjonen «Active» innføres også på den store batteripakken, og prisen for denne blir kr 439.900 med bakhjulsdrift, og kr 469.900 med 4WD.

– EV6 er en komplett elbil som kombinerer et sportslig oppsett med praktisk innhold og teknologi som vil gjøre livet lettere for elbileiere; imponerende rekkevidde på inntil 528 km, lynrask hurtiglading, romslig plass og hengervekt på inntil 1600 kg, sier Irene Solstad.

Som alle andre Kia har EV6 naturligvis også 7 års garanti.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: