Britisk luksus-taxi - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
10 bilder i galleri
Britisk luksus-taxi
Det fins mange flotte biler i taxinæringen, men den som nylig ble vist frem på en engelsk bilutstilling er nok blant de mest luksuriøse.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Clive Sutton spesialiserer seg på spesialbygg, primært luksusutgaver av Mercedes Sprinter og andre minibusser. Til Salon Privé på Blenheim Palace hadde de med seg denne spesialversjonen av en LEVC Taxi.

Bilen er totalt ombygget og utstyrt som en privatjet for landeveien av Sutton Bespoke, både fører- og passasjeravdelingen. Kunder kan velge mellom et mangfold av luksus, som skinntrekk, elektrisk justerbare seter med varme, kjøling og fothvilere.

Man kan utstyre taxien med fiberoptisk stjernehimmel og elektrisk styrte dører som åpnes og lukkes automatisk fra førersetet.

Slik den sto utstilt på Blenheim hadde taxien en prislapp på drøye 120.000 pund, inkludert to-tonelakk, innebygde paraplyholdere og et avansert lydanlegg.

– Mens mange av våre klienter ber om mer krefter, bedre ytelser og unik styling, fins det andre som foretrekker diskret, unik og skreddersydd luksus. Med Sutton VIP LEVC Taxi tilbyr vi den mest komfortable og diskrete reisen gjennom byen, sier Clive Sutton.

Selskapet tilbyr taxien i en rekke ulike konfigurasjoner med fire, tre eller sågar en ekstra rommelig versjon med to seter som kan inkludere champagnekjøler, WiFi og blåtann til benyttelse i passasjeravdelingen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: