Ford : Interesse på kryss av Atlanteren - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
21 bilder i galleri
Interesse på kryss av Atlanteren
Med stadig større utvalg av elbiler på markedet utvides potensielle bruksområder. Politiet på begge sider av Atlanteren sjekker nå ut om bilene kan benyttes i tjeneste.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Elbiler har i begrenset omfang vært testet og benyttet av politiet i flere land, men manglende rekkevidde og fartsressurser har så langt gjort dem best egnet til enkel patruljering i urbane strøk.

Ford er en stor leverandør av politibiler i USA, og de håper nå at Mustang Mach-E kan bli et attraktivt alternativ i denne sektoren. Derfor har de laget protyper for testing.

I USA har Michigan State Police kjørt bilen gjennom sitt evalueringsprogram for 2022, og Mach-E innfridde som første elbil kriteriene for å bli godkjent.

Dette var en viktig test siden Michigan State Police er en av to etater som hvert år foretar tester og publiserer resultater politi i alle de amerikanske statene stoler på og bruker ved valg av kjøretøy.

Testene inkluderer akselerasjon, bremsing, toppfart, forfølgelse i høye hastigheter og håndtering av krisesituasjoner.

Ifølge Ford er det raskt voksende interesse for elektriske tjenestebiler verden rundt, en trend de har planer om å utforske med Mach-E.

Også i Storbritannia har Ford bygget en prototyp for uttesting hos politiet. Ford melder om stor interesse fra flere kanter av landet.

Metropolitan Police Force har testet en standard Mustang Mach-E og har bedt rette instanser foreta en grundig evaluering av konseptet.

Konseptbilen ble opprinnelig bygget for Emergency Services Show i Birmingham første helgen i september basert på en Mustang Mach-E Standard Range med firehjulsdrift. Ford vil også tilby Extended Range-versjoner med bakhjuls- og firehjulsdrift.

Med null til hundre på 3,7 sekunder (GT-versjonen) og toppfart på 180 km/t har Mach-E egenskaper som passer bra for en utrykningsbil - kombinert med bærekraft og god driftsøkonomi.

Ekstra politiutstyr som blålys og sirener påvirker ikke rekkevidden da dette drives av et separat 12V batteri. Batteriet kan dimensjoneres for å gi strøm til enda mer spesialutstyr som politiet måtte ha behov for.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: