ABB setter ny ladefartsrekord - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
ABB setter ny ladefartsrekord
– Den raskeste ladeopplevelsen på markedet, påstår ABB når de nå lanserer en ny alt-i-ett elbil-lader.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

ABBs nye Terra 360 er en modulær lader som kan betjene opptil fire elbiler samtidig med dynamisk fordeling av kraften. Det betyr at sjåfører ikke trenger å vente hvis laderen er i bruk. De benytter bare en annen tilkobling.

Den nye laderen har en maksimal effekt på 360 kW og er ifølge ABB i stand til å fullade enhver elbil på 15 minutter eller mindre. Trenger du bare 100 kilometer, er jobben gjort på tre minutter.

– Som verdensledende innen hurtiglading av elektriske kjøretøyer, er dette en spennende dag for ABB. Vi spiller en nøkkelrolle for å muliggjøre lavkarbonsamfunnet, sier Theodor Swedjemark, kommunikasjons- og bærekraftsjef i ABB.

– Siden veitransport står for nesten en femtedel av de globale CO2-utslippene, er e-mobilitet avgjørende for å nå klimamålet fra Paris. Vi vil også gå foran med et godt eksempel ved å bytte hele flåten vår på mer enn 10.000 biler til nullutslippsbiler.

Terra 360 blir tilgjengelig i Europa fra slutten av 2021. Den er designet med tanke på de daglige behovene og forventningene til elbilbrukere.

Det innovative belysningssystemet leder ifølge ABB brukeren gjennom ladeprosessen og viser ladestatus for elbil-batteriet og gjenværende tid for en optimal ladesesjon.

Verdens raskeste lynlader er også tilgjengelig for rullestolbrukere og har et ergonomisk kabelhåndteringssystem som hjelper brukeren med å koble til raskt, med minimal innsats.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: