Nabobil krysser grenser - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
6 bilder i galleri
Nabobil krysser grenser
Nabobil skifter navn til Getaround og blir del av et internasjonalt nettverk.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

– Det er litt vemodig å gi slipp på Nabobil, men som del av Getaround kan vi tilby verdens beste bildelingsplattform til nye og eksisterende brukere i Norge. Vi går fra å være en nabolagsutfordrer til å tilby en global tjeneste, sier daglig leder i Getaround i Norge, Even Heggernes.

Siden oppstarten i 2015 har Nabobil vært en ledende aktør på bildeling i Norge. De hevder å ha utbetalt flere hundre millioner kroner til norske bildelere rundt om i landet.

Suksessen skyldes kombinasjonen av landsdekkende tilgjengelighet, flere tusen biler og hentepunkter der folk bor. Når de når endrer navn til Getaround lover de at utvalget blir det samme og prisen uendret, men tjenesten blir enklere og innovasjonstakten høyere.

Fra nabolagstjeneste til globale bildeling
Nabobils overgangen til Getaround-plattformen er ikke bare et navneskifte, men en betydelig oppgradering av tjenesten og forsterkning av teamet bak, hevder de i en pressemelding.

Getaround, som i juni 2019 kjøpte Nabobil, er verdens ledende bildelingsplattform med flere millioner brukere. At Nabobil blir Getaround betyr tilgang til ekspertise og utviklingsressurser som kommer norske bildelere til gode.

– Nabobil ble veldig raskt synonymt med bildeling i Norge. Navnet beskrev oss godt i oppstarten, så det er litt vemodig å gi slipp på det, sier Heggernes.

– Men som Getaround går vi fra å være noen titalls personer bak en lokal plattform, til å bli del av et team på flere hundre som utvikler bildeling for et globalt marked. Nå har vi kompetansen og ressursene til å fortsette å være i front, og bli et enda bedre alternativ til å eie egen bil i Norge.

Appen som bilnøkkel
En av de nye tjenestene som åpner seg med Getaround er at nordmenn får tilgang til europeisk bildeling, med mange tusen biler i Storbritannia, Frankrike, Spania, Tyskland, Belgia og Østerrike. Bilene kan åpnes med den samme Getaround-app i alle land.

– Nå kan du finne, leie og åpne biler i Paris, Berlin og London med samme app som du åpner en delt bil i Oslo eller Bergen med. Getaround-appen er booking og bilnøkkel i ett. Våre brukere trenger ikke registrere seg på nytt, stå i leiebilkø eller forholde seg til åpningstider, sier Heggernes.

Potensial for økte leieinntekter
På samme måte som norske brukere kan leie bil i Europa med Getaround, åpnes det for at turister kan leie bil når de skal til Norge. Det betyr økte inntekter for norske bildelere som trygt kan leie ut til internasjonale tilreisende. At Getaround-appen også åpner for å leie bil per time, som et alternativ til døgnleie, gjør tjenesten mer attraktiv for flere og kortere leieforhold.

– Enten du skal på IKEA, hente noe du har kjøpt på finn.no eller på helgetur med familien, kan du nå plukke opp en bil like enkelt som du er vant til å plukke opp en elsparkesykkel, sier Even Heggernes.

Dette er nytt for leietakere i Getaround-appen

  • Småturer: Leie bil på timebasis
  • Ferier: Leie bil på ferie i Europa
  • Prising: Det blir enklere å sammenlikne priser
  • Leie: Biler kan bookes umiddelbart og åpnes med appen

Dette er nytt for utleiere i Getaround-appen

  • Ny kalender: Mulig å endre dagspriser og blokkere halve dager
  • Verktøy for flåtestyring: Enklere håndtering av flere biler
  • Utbetalingsdashboard: Enkel oversikt over utbetalinger
  • Mer utleie: Åpner opp for utenlandske turister
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: