De siste glimt fra Oslo Motor Show - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
65 bilder i galleri
De siste glimt fra Oslo Motor Show
I den ferskeste utgaven av BIL/Autofil møter du noen av de menneskene som viste seg og sitt frem på høstens store bilhobby-messe på Lillestrøm. Her får du noen flere bilder.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Det er jo ikke bare kjøretøyene som er av interesse der man rusler rundt på Oslo Motor Show. Folkene bak er ofte enda mer interessante.

I BIL/Autofil nr. 11/12 som abonnentene har fått for noen dager siden, og som du kan kjøpe over disk nå, har jeg samlet et dusin av de folka jeg falt litt for. Men i bladet er de presentert med bare ett bilde. Her fyller jeg på med litt flere slik at dere også får se selve kjøretøyet litt tydeligere.

Jeg traff Magnus Støylen Alme, 16 år gammel elev på videregående som er i ferd med å bli en proff lastebilinteriør-innreder. På Lillestrøm sto en Volvo med hans håndsydde interiør.

Linn Petrine Knudsen er kundemottaker hos en bilforhandler, kjører fort og har bygget sin egen driftingbil. Gjør alt selv, inklusive en spennende stand på utstillingen.

Det var spesielt en ombygget 30-talls Ford jeg falt for. Kunstneren het Jan Ravndal og hadde bygget bilen altfor pen. Så nå var han i gang med noe nytt ‘som barnebarna kunne rote rundt i’.

Torgeir Aaker hadde den mest utrolige rat-bilen jeg har sett. En split-rute VW buss, utrolig gjennomført og antakelig utstillingens mest fotograferte bil.

Den var ikke mindre utrolig den som Joachim Strand Olsen hadde bygd. Et Hurracan-skall med Dodge motor bygget som driftingbil. Verre blir det ikke.

Terje Jacobsen er prosjektsjef på den Norske Opera, adr: Kirsten Flagstads plass, og hadde vært med for å få fru Flagstads enorme 1937 Lincoln til Norge.

Thor Jørgensen kunne ikke nøye seg med en av Norges råeste Mustanger. Nå er han nesten ferdig med å bygge en Shelby Daytona replica. En bil og en jobb det står respekt av.

Respekt står det også av Kjell Røhrs bidrag til årets utstilling. En 1906 NSU motorsykkel som han har tatt fra vrak til smykke. Nå er han i gang med en 1904 modell.

13 år gamle Gard Kvipt ble så lei av å se far mekke Pontiacen at han satte i gang å bygge sin egen choppermoped ‘med det jeg fant på låven’. Holdt til en førstepremie. Bilde av Pontiacen er også med.

Tom Audun Andreassen, Street Rodder med klasse, har bygget stands på en rekke Oslo Motor Show. Alltid med stil – han ser på det som en kunstutstilling der alt skal henge sammen.

Stance-standene er alltid verdt å besøke. Nå besøkte jeg Clown Family der jeg fant hyggelige folk – blant annet en ung herre som ikke hadde PC – gammel Audi, ekstrem BMW og en Nissan GTR.       

Trond Hylle hadde gjort en kjempeinnsats. På jobb for Oslo Motor Show hadde han funnet nesten 70 Youngtimers. En kjempesuksess – alle kjente seg igjen.

Det er bilene (eller motorsykkelen) disse folkene står for som du kan få litt flere bilder av her. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: