Xpeng P7: Første Xpeng sedan til kunde i Norge og Europa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Første Xpeng sedan til kunde i Norge og Europa
Bare en måned etter den offisielle Norgeslanseringen er den første Xpeng P7 overlevert til en lykkelig kunde.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Makary Nowicki ble den første kunden i Norge, og i Europa, som fikk bilen utlevert. Fremover vil flere kunder få levert ut sine biler.

– Jeg var overbevist første gang jeg så bilen og satte meg ned i sportssetene. Bilen er helt super å kjøre og ser svært lekker og sporty ut, både utvendig og innvendig. Jeg var nesten målløs etter første tur ut fra forhandleren. Den er så myk og behagelig og det føltes nesten som jeg fløyt rundt, sier Nowicki.

Det var selvfølgelig en høytidelig markering hos forhandleren på Lørenskog idet den første kundebilen ble utlevert. Hos den norske Xpeng-organisasjonen var det stor glede over å kunne markere enda en milepæl.

– Nå kommer merkedagene på rekke og rad for Xpeng i Norge. Vi er stolte og glade over å ha startet utleveringen av den andre modellen i Norge. Makary er den aller første i Europa som kan kalle seg P7-eier, og nå gleder vi oss til å levere ut flere biler i tiden fremover, sier salgsdirektør i Xpeng Norge, Christian Hem.

– Alle funksjonene, setene, lydanlegget, rekkevidden. Jeg ble rett og slett solgt. Bilen har et sporty særpreg med fine former og skiller seg litt ut ifra andre modeller. Alle funksjonene gjør at man får en bil for fremtiden, sier Nowicki.

Hos XBI Norge AS, som er den norske importøren og har ansvaret for forhandler- og servicenettverket, er stemningen også svært god. Alle 17 Xpeng-forhandlerne har nå åpnet for prøvekjøring av Xpeng P7 og det har allerede blitt kø for å teste nykommeren.

– Nå er vi for fullt i gang med Xpeng P7, og mottakelsen har vært veldig bra. Alle våre 17 forhandlere har stått på for at vi nå skal være klare med prøvekjøringer og utleveringer av de første kundebilene. Vi opplever stor interesse og har gode leveringsmuligheter fremover, sier Rune Gjerstad, administrerende direktør i XBI.

Les våre førsteinntrykk av de to Xpeng-modellene som selges i Norge her

Makary Nowicki bak rattet i sin nye Xpeng P7

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: