Skoda Enyaq: Teaser fra Skoda - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Teaser fra Skoda
Skoda forteller at vi kan glede oss til 31. januar, for da skal de avduke sin nye Enyaq Coupé. Her er en første smakebit.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Da Skoda første gang viste sin kommende elbil, var det i coupé-form. Vakre Vision iV debuterte på bilutstillingen i Genève våren 2019, og en del uttrykte skuffelse da bilen endelig debuterte i en mer tradisjonell SUV-innpakning

Men suksessen har ikke uteblitt. Hittil i år er det ifølge OFV registrert 5363 Enyaq på norske skilter på tross av at varianten med firehjulsdrift, som nordmenn fleste foretrekker, har latt vente på seg og kun utgjør 902 biler så langt.

I slutten av januar får vi altså se Enyaq Coupé, noe som med stor sannsynlighet vil føre til at ventelistene igjen fylles opp med nye interessenter. Se spionbilder av bilen her.

– Fornuften og de smarte, praktiske egenskapene man alltid forventer av en Skoda lar seg forene med følelser og det enda mer emosjonelle designet vi ser på Coupé iV. Vi som har fått se hele den ferdige utgaven av bilen kan ikke annet enn å glede oss til nyåret, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda Norge i Harald A. Møller AS.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: