Mercedes-Benz C-Klasse: Norsk lansering for ny C-Klasse - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Norsk lansering for ny C-Klasse
Det er snart gått et år siden den internasjonale lanseringen, men nå er endelig nye Mercedes C-Klasse stasjonsvogn klar for Norge. Mest interessant er den ladbare hybriden som får solid elektrisk rekkevidde.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Vi starter med den ladbare C 300 e Plug-in Hybrid som får en elektrisk rekkevidde på over ti mil. Som sedan koster denne fra 615.000 kroner mens tillegget for stasjonsvogn er kr 25.000.

Bilen kan skryte av en kombinert effekt på 313 hestekrefter og maks dreiemoment på 550 newtonmeter. Det gir en akselerasjon til hundre på 6,1 sekunder (6,2 for stasjonsvogn) mens den potensielle toppfarten er 245 km/t (240 km/t).

Batteripakken har en kapasitet på hele 25,4 kWt og støtter hurtiglading på 55 kW. Med ladeboks er kapasiteten på den innebygde laderen på 11 kW.

Det er to ulemper med den ladbare utgaven av C-Klasse stasjonsvogn sammenlignet med de øvrige modellene – batteripakken «stjeler» 130 liter av kapasiteten i bagasjerommet som her er på bare 360 liter, mindre enn i en Golf.

Den andre ulempen sett med norske vinterøyne er at bilen kun leveres med bakhjulsdrift.

Dersom du vil ha maks fremkommelighet må du velge en av de øvrige C-Klassemodellene med mild hybridteknologi. C 200 4Matic med 204 hk eller C 300 4Matic med 258 hk hvis du vil ha bensinmotor, alternativt C 220 d med 200 hk om du foretrekker diesel.

Les mer om nye C-Klasse her 

Eller enda bedre, C-Klasse All-Terrain, som i tillegg til firehjulsdrift som standard også har 40 mm ekstra bakkeklaring som kan komme godt med når du skal til fjells på vinteren.

Denne leveres i to motoriseringen, C 200 og C 220 d, begge med firehjulsdrift og automatgir som standard. Bensinutgaven har en startpris på 694.000 kroner mens du må plusse på 7000 om du foretrekker diesel.

Priser og data for Mercedes C-Klasse i vår nybilbase

Priser og data for Mercedes C-Klasse All-Terrain

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: