Luksus-SUV forbeholdt Neiman Marcus

I høstkatalogen var det Thunderbird, i vårkatalogen som utkommer i slutten av april, er det Lincoln Navigator som lanseres i en spesiell Neiman Marcus utgave. Antallet er det samme, kun 50 stykker. Vi tipper de selges raskt til de velstående kundene.

Publisert

Amerikansk luksus forbeholdt eksklusiv kundekrets
Amerikansk luksus forbeholdt eksklusiv kundekrets

Lincoln Navigator må være det optimale svaret på ”The American Dreamcar”. Den er stor, som en amerikansk SUV skal være, med god plass til fire personer i en luksuriøs kabin dekket av sort skinn og edeltre. Bak seg har de et hav av bagasjeplass på et lasteplan dekket med et elektrisk styrt deksel.

Neiman Marcus Edition Blakwood er i sort utførelse med flere lag klarlakk ytterst, og den inneholder designelementer som er eksklusive. Alle de fire hodestøttene har distinkte Neiman Marcus logoer, noe som i seg selv er nok til å forsvare et prispåslag på noen tusen dollar. En skinntrukket bakkonsoll inneholder en 7-tommers Panasonic LCD Wide Screen med DVD/Video-CD/CD-spiller med tilkoplingsmulighet for spillkonsoller og med to trådløse hodetelefoner. Inne i konsollen er det kjøler/varmer med kapasitet nok til å inneholde godsaker for to personer.

-Neiman Marcus har lange tradisjoner i å samarbeide med verdens ledende bilprodusenter, og dette er intet unntak, sa visepresident Mike Lubka ved introduksjonen som fant sted på New York International Auto Show.

Interesserte kan reservere et eksemplar av bilen ved å ringe telefon 1.877.BLACKWOOD fra klokka 09:00 den 4. mai.

Powered by Labrador CMS