Toyota Celica Action
Celica Action
Celica Action
Toyota Prius
Prius
Prius
Toyota Matrix
Matrix bakfra
Matrix bakfra
Toyota Matrix
Matrix interiør
Matrix interiør
Toyota Matrix
Matrix fra siden
Matrix fra siden
Toyota Roxy Echo
Roxy Echo
Roxy Echo

Tøft og miljøvennlig fra Toyota

Toyota fikk æren av å åpne New York International Auto Show. På tross av en kontrakt på 56 miljøvennlige hybrider til myndighetene i byen, klarte de ikke å motstå fristelsen til også å vise sin sportslige side.

Publisert

Samtidig viste de sin Echo i en ungdommelig versjon med betegnelsen Roxy Echo. En firedørs utgave med automatgear. Den leveres i alpin sølv eller polar hvit, begge utstyrt med fasjonable fartsstriper for å tiltrekke seg den ungdommelige delen av publikum. Baksetene er i vannavstøtende materiale og bilen er utstyrt med takstativ som har festeanordninger for surfebrettet. Klar for California dreaming!

Men Toyota klarte ikke å motstå fristelsen til å vise sin fremtidige Matrix, bilen som ble lansert på årets Detroit-utstilling, i en utgave klar for rallytraseen. For, som de sier, Matrix er en blanding av en mini-SUV og en sportsbil. Alt i en prisgunstig innpakning. Den er klar for salg tidlig neste år.

Heller ikke Celica slapp urørt fra messen. Den ble fremvist med en Action-pakke for å fremheve noen av de muligheten det spennende karosseriet byr på. Kit’et kan bestilles fra fabrikken og innbefatter frontfanger, sideskjørt og bakre fanger samt en justerbar hekkspoiler. Alt er fremstilt i komposittmateriale som kan lakkeres i bilens farge.

Powered by Labrador CMS