img
img
img
img
img
img
img

Forsiden   |   Firmabilskatt 2021   |   Bilgodtgjørelse   |   Reiser innenlands   |   Reiser utenlands   |   Nybilpriser          

Spionbilder

Neste Countryman på tysk jord

SPIONBILDER: Her er neste generasjon Mini Countryman knipset i nærheten av BMWs hovedkvarter i München. Den får egenskaper som kan gjøre den enda mer attraktiv i Norge.

Giulietta gjenoppstår

RENDERING: I dag har Alfa Romeo kun to modeller på paletten, Giulia og Stelvio. Men under den nye Stellantis-paraplyen skal merket revitaliseres gjennom de kommende årene.

Lancia skal på kartet igjen

RENDERINGER: Lancia er et merke som snart skal bli synlig for et større publikum takket være Stellantis.

Kompakt og leken Alpine

RENDERING: Alpine skal stå for alt det lystige fra Renault-konsernet i årene fremover. Dette kan blir merkets rimeligste alternativ.

Peugeot Sport foredler 208

RENDERINGER: 208 GTI er en klassisk betegnelse hos Peugeot. Mye tyder på at neste generasjon av Peugeots lommerakett blir elektrisk.

BMW setter komfort på sidelinjen

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle en hardcore M4 coupé. Dermed tar de opp en gammel tradisjon.

Toyota bekrefter kompakt crosser

SPIONBILDER: Toyota bekrefter nå at Aygo X skal settes i produksjon. Bilen skal avdukes neste måned, men her får du en forsmak i form av ferske spionbilder.

DS vil til gamle Citroën-høyder

RENDERINGER: Selv om de franske merkene i dag er mest kjent for nøkterne biler, har landet stolte biltradisjoner å se tilbake på. Nå vil Stellantis bringe fransk luksus tilbake for å høyne statusen til DS.

Her får Tesla mer å bryne seg på

SPIONBILDER: Her er de første spionbilder av andre modell under den nye Ioniq-paraplyen. Den kan bli en tøff utfordrer for Tesla.

Her kommer fremtidens Passat

SPIONBILDER: Passat har hatt stor suksess som ladbar hybrid i Norge, men den kan bli enda mer aktuell når den om noen år lanseres som ren elbil.

Sniktitt på ny Dacia

RENDERINGER: Snart skal Dacia lansere en helt ny modell. Som BilNorge-leser skal får du en forsmak på bilen her og nå.

Alfa Tonale på veien

SPIONBILDER: Den vekket oppsikt da den ble vist som konsept. Nå er endelig Alfa Romeo Tonale på veien i produksjonsklar drakt.

Defender i XXL-versjon

SPIONBILDER: Land Rover Defender selges allerede i to ulike lengder, 90 og 110, men minst en versjon til er under utvikling. Her blir det godt med plass.

Her er neste generasjon GLC

SPIONBILDER: Selv om Mercedes satser tungt på elbiler i årene fremover, har de også nye fossilmodeller under utvikling. Bilen på bildene skal erstatte en norsk volumselger.

Nytt tilskudd til C-Klassen

SPIONBILDER: Så langt har Mercedes kun tilbudt E-Klasse i All Terrain-versjon, men snart kommer et nytt alternativ for dem som klarer seg med litt mindre plass.

Første elektrifiserte Maserati

SPIONBILDER: Her er første bilder av en ny generasjon av Maseratis klassiske kjøremaskin.

Ny entusiastbil under utvikling

SPIONBILDER: Den som venter på en ny BMW M2, venter ikke forgjeves. Men fortsatt må du smøre deg med tålmodighet en stund til.

Tilbake for nytt rekordforsøk?

SPIONBILDER: Tesla er på Nürburgring med en Model S Plaid. Trolig skal de forsøke å banke Porsches Taycan-rekord.

Alpine går elektrisk

RENDERINGER: Alpine skal samle Renault-gruppens sportslige aktiviteter, og snart blir de helelektrisk.

Elektrifisert 911

SPIONBILDER: Disse bildene avslører at selv Porsches sportsbiler får en dose strøm i fremtiden.

Slutt på bensin og diesel

RENDERING: Når Land Rover om noen år lanserer en ny generasjon Discovery Sport, står verken bensin- eller dieselmotorer på programmet.

Maseratis neste crossover

SPIONBILDER: Maserati utvikler en ny SUV som skal inn i segmentet under Levante. Tradisjonen tro er den oppkalt etter en vind.

Mercedes utvikler ny nisjemodell

SPIONBILDER: Mercedes har et uttalt mål om å redusere antall modeller, ikke minst gjelder det biler med begrenset salgspotensial. Likevel finner de plass til en ny modell som skal på markedet om et par år.

Her er neste Renault Kadjar

RENDERINGER: Den er nærmest en parentes på den norske registreringsstatistikken, men neste år kommer en ny Kadjar som kan bli en volumselger – forutsatt at Renault spiller kortene riktig.

Civic i europeisk drakt

Honda har nå vist Civic i den karosseriformen som skal selges i Europa, nemlig femdørs kombi.


Neste 25 artikler