Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV:

Kommer tilbake til Europa neste år

Mitsubishi Motors Europe fortsetter sin nye offensiv og satsing på det europeiske markedet. Neste år er det premiere for den nye Outlander PHEV SUV-en.

Publisert

Nye Mitsubishi Outlander PHEV har vært borte fra det norske markedet i noen år, men nå er fjerde generasjon Outlander klar til å bygge videre på forgjengerens grunnlag.

Under karosseriet tilfører den nye Outlander PHEV en ny dimensjon til elektrifisering med en neste generasjons, klasseledende plug-in hybrid drivlinje med lang rekkevidde. Synd at avgiftsreduksjonen på slike systemer er borte i Norge.

Bilen har et 495 liters lasterom som gir mer plass til alt det viktigste i dagliglivet. Og hvis du trenger mer plass, øker volumet til 1422 liter med soltak med bakseteryggene nedfelt.

Drivlinje

Nye Outlander PHEV har blitt omfattende oppdatert. Den fullstendig reviderte PHEV-drivlinjen, som gir økt elektrisk rekkevidde, leverer rask akselerasjonen som forventes av elbiler, og med raffinerte forbedringer som gir lavt støynivå i kupeen.

Systemet kombinerer en effektiv firesylindret bensinmotor, to elmotorer med høy effekt og en større litium-ion-batteripakke for å øke ytelsen i forhold til forrige generasjon med rundt 40 prosent.

Fremdriftsbatteriet har nå en kapasitet på 22,7 kWt som betyr at den nye modellen kan kjøre i EV-modus og unngå at forbrenningsmotoren starter vesentlig lengre enn forgjengeren. Ifølge den offisielle WLTP-testen er den elektriske rekkevidde opptil 86 km.

Den frontmonterte elektriske motoren produserer 85kW/255Nm, mens den bakre enheten leverer 100kW/195Nm.

Basiselementene til forbrenningsmotoren forblir som i forrige generasjon; 2360cc, 16-ventiler og DOHC med en kombinert effekt på 225kW (302 hk), og en økning i kapasiteten til drivstofftanken til 53 liter.

0-100 km/t på 7,9 sekunder

Den økte ytelsen betyr at 0-100 km/t akselerasjon nå er på 7,9 sekunder.

Tre kjøremoduser bidrar til å maksimere effektivitet og ytelse: EV-modus, seriehybridmodus og parallellhybridmodus. Hver modus er utformet for å optimalisere kjøreopplevelsen avhengig av situasjonen.

Nye Outlander PHEVs dimensjoner er 4719 mm lang, 1862 mm bred, 1750 mm høy og med en akselavstand på 2704 mm.

I samarbeid med den berømte lydutstyrsprodusenten Yamaha, inkluderer nye Outlander PHEV Dynamic Sound, et lydsystem med 8 eller 12 høyttalere, for å levere en førsteklasses lydopplevelse.

Fra førersetet blir nye Outlander PHEVs økte digitaliseringsnivå tydelig. En høyoppløselig 12,3" fulldigital førerskjerm har en TFT-fargeskjerm bak rattet.

Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi Outlander PHEV
Powered by Labrador CMS