Rick Suzuki & Travis Pastrana
Suzuki & Pastrana
Suzuki & Pastrana
Travis Pastrana gjør stunt pÃ¥ sin Suzuki mc
MC-stunt
MC-stunt
Suzuki SX
Suzuki SX bakfra
Suzuki SX bakfra
Suzuki SX
Suzuki SX førermiljø
Suzuki SX førermiljø
Suzuki SX
Suzuki SX forfra
Suzuki SX forfra
Suzuki SX
Suzuki SX interiør
Suzuki SX interiør

Action-preget Suzuki jippo

Under New York Auto Show markerte Suzuki sin tilstedeværelse innen segmentene bil og mc. En spennende konseptbil ble introdusert ved hjelp av et mc-stunt.

Publisert

Det er det unge publikum Suzuki sikter seg inn på med den nye konseptbilen i fancy farger, gult og sort. Med turbomotor som yter 220 hester og firehjulstrekk bør den være spenstig nok til å tiltrekke seg ungdommen. Det fleksible interiøret gjør den i stand til å forflytte fem personer eller to personer pluss alt du trenger av utstyr for en aktiv week-end, surfebrett, klatreutstyr eller mountain-bikes.

Bilens mål er 4,20m (L) x 1,88m (B) x 1,58m (H). Motoren er en rekkefirer med turbo som yter 220hk. Kreftene fordeles til alle fire hjulene med dimensjon 225/45-R17. Joda, Suzuki fortsetter å fri til det unge publikum for å frigjøre seg fra et noe sidrumpet image som de har opparbeidet seg. Om bilen kommer i produksjon sier de ikke noe om, men det skulle ikke forundre oss mye, for den har svært mye til felles med Liana som vi tidligere har presentert her på Bilnorge.

Powered by Labrador CMS