BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

BMW iX infotainment

BMW har en infotainment-løsning som har dannet mønster for andre bilprodusenter. Nå lanseres en ny generasjon av det intelligente systemet.

Les mer


Hyper-limo på Ram-basis

Vi har så vidt vist den før – Aznom Palladium – men var ikke sikre på om det var sant. Det var det, vi har fått en ny kandidat til topp-ti: ‘verdens styggeste biler’.

Les mer


Her er Toyotas nye racer

Toyota har i dag avduket sin utfordrer til årets WEC-serie som inkluderer 24-timersløpet på Le Mans. Snart får de følge av gamle rivaler.

Les mer


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.

Les mer


Mammut-slipp fra Renault

I dag sto den nye Renault-sjefen opp og fortalte hvordan han hadde planlagt fremtiden. Han hadde fått hjelp av designerne sine som også fikk vist frem litt av det de ser for seg.

Les mer


Nissan tar drøm på alvor

Nettet er stappfullt av håpefulle wanna-be designeres drømmebiler. Som regel modellert opp mot en eksisterende merkevare. Nissan tok et av disse forslagene på alvor og har gjort en «offisiell konseptbil» av det.

Les mer


Her er den første av mange

Hyundai har lovet en serie nye elbiler under familienavnet Ioniq. Den første skal vises allerede neste uke – her får du en liten forsmak.

Les mer


Idé-fabrikken Glickenhaus

James Glickenhaus går åpenbart aldri tom for ideer. Midt oppi Le Mans og Baja 1000 dukker det opp en hydrogendrevet superbil. NY-LA uten tankfylling = 4.500 km.

Les mer


Populær Suzuki oppgraderes

Swift er blant Suzukis mest populære modeller i Norge – ja, faktisk står den for 30 prosent av salget siden 2010. Nå får den et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.

Les mer


Stor nok for USA?

Jeep lanserer en ny Grand Cherokee med tilnavnet L og en tre seterader. Men det spørs om den er stor nok etter amerikansk smak da.

Les mer


Toyotas smarte Smart

På tide at noen tok etter smart og bygde en elektrisk bybil. Underlig at Toyota skulle være de første, og på papiret ser den veldig brukbar ut. Men det er et par ‘men’er.

Les mer


Drømmebil for rallyfantaster

Spesialistene hos Singer Vehicle Design kan innfri de villeste drømmer – bare budsjettet er stort nok.

Les mer


Defender-kloning fra Frankrike

Synd for Wales, men sikkert en lettelse for Daimler: Ineos, som skal bygge en moderne versjon av gamle Defender, skal overta den gamle Smart-fabrikken i Hambach. Dermed ryker det 500 jobber i Wales.

Les mer


Oppdatering og spesialutgaver av MX-5

Mazda har foretatt oppdateringer av sin populære roadster og lanserer samtidig to spesialversjoner.

Les mer


Nytt hovedkvarter og ny modell

Først viser han superbilen som skal utsuperbile alle superbiler som finnes. Så viser han frem nytt hovedkvarter, samtidig som han antyder en ny bil – Project 2. Gordon Murray (75) bremser ikke.

Les mer


Volvo tredobler el-kapasiteten

Etter positiv respons fra markedet tredobler Volvo kapasiteten for produksjon av elbiler ved fabrikken i belgiske Gent.

Les mer


Hispano Suiza går offroad – på strøm

Tidligere har vi møtt Hispano Suiza som en wanna-be-luksusbil med moderne spesifikasjoner basert på dype, historiske røtter. Dette her er noe helt annet.

Les mer


Jaguar med ekstremt konsept

Jaguar kommer med sin første konseptbil på syv år. Her har de tatt en skikkelig snarvei.

Les mer


Rekordavslutningen på bilåret 2020

Etter en rekordinnspurt endte bilsalget i 2020 på nesten samme nivå som foregående år. Tre firedeler av alle nykommerne var utstyrt med plugg.

Les mer


Bentley fornyer bestselgeren

Halvannet år etter «verdensdebuten» i Oslo gir Bentley et ansiktsløft til Bentayga.

Les mer


Første glimt av Smarts nye el-SUV

Ikke uventet er Linkedin også blant dem som overtar litt av rollen til gammeldagse bil-lanseringer. Det var der vi fikk høre om den neste Smart-generasjonen for første gang.

Les mer


Ford-racer designet av racere

Fordzilla P1 er en kommende gaming-bil som er designet av 250.000 gaming-interesserte rundt hele verden.

Les mer


Smart småbil fra California

Så deilig å se en amerikansk elbil-startup som nøyer seg med noe på langt under 2000 kg. Kanskje det kan bli noe av Alpha?

Les mer


Prodrive til Dakar

Si Prodrive, og de som har noen referanser tenker vel først på Subaru og Petter Solberg. Det var Petter som kjørte seg til verdensmester, men det var Prodrive som bygget bilen. Og nå skal Prodrive til Dakar.

Les mer


Ares med krystall

Vi har fortalt om italienske Ares som bygger moderne biler med klassiske vibber. Den siste er utviklet sammen med franske Lalique og du vil snart kunne møte den i nytt showroom i Dubai.

Les mer