BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Beskjeden superbil

Det er nesten så man kan få puste ut igjen når noen melder en ny superbil – med ambisjoner riktignok – som ikke skriker at den er i mega1000hk-klassen. Møt Bermat GT med fire sylindre og inntil 400 hk.

Les mer


Litt nærmere Apple-bilen?

Hon Hai Technology Group – du kjenner dem bedre som Foxconn og storleverandør av telefoner for Apple – har lenge sagt at de vil blande seg inn i elbil-miljøet. Nå har de vist tre fremtidsmodeller.

Les mer


Fords hybride pickup

Ford hevder den er verdens første bensin/elektriske hybride pickup når de nå har lanserer Maverick i USA med 194 hk, 0,67 liter/mil i forbruk og priser den fra 170.000 kroner.

Les mer


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.

Les mer


Son of Gemballa

I Porsche-kretser betyr Gemballa-navnet dels en skikkelig Porsche-foredler som har bygget noen virkelig navngjetne versjoner av produksjonsbilene og dels et mordmysterium fra Sør-Afrika med pengevasking i bakgrunnen.

Les mer


Gammelt merke, på vei til bake

Det var noen edle franske merker som overlevde krigen også, men ikke mye mer. Delahaye, Salmson, Bugatti, Hotchkiss hadde alle noen etterkrigshikk. Delage også. Men nå er det noen som vil blåse liv i denne igjen.

Les mer


Oppgraderer MG ZS, men bestselgeren øker 70.000 kroner i pris

Etter en formidabel suksess og 6000 solgte ZS EV oppgraderer MG den kompakte SUV-en, øker rekkevidden til 440 km – og legger på prisen for den mest aktuelle modellen med 70.000 kroner.

Les mer


Eldrift for selvbyggere

Det er klart det måtte komme. Akkurat som for bensinmotorer. Ferdige elmotorpakker, emballert i esker og levert på døra.

Les mer


Piëch lever

Det har vært stille rundt superbilen til Piëch etter at den debuterte i Genève for mer enn to år siden. Nå dukker den opp igjen, klar til testing før produksjonsstart.

Les mer


MGs el-stasjonsvogn kommer først til våren.

Det er nå klart at MGs el-stasjonsvogn MG5 Electric først blir å finne hos norske forhandlere i andre kvartal neste år. Og prisen er ikke klar ennå.

Les mer


Husk å etterstramme boltene ved hjulskift

Hver eneste høst og vår kan du lese om hjul som faller av biler i fart fordi hjulbolter/muttere ikke er skrudd hardt nok til ved de sesongmessige hjulskiftene. Så husk derfor å sjekke etter noen mil at hjulene ikke har løsnet.

Les mer


Søt blir litt tøff, men fremdeles søt

Vi traff den på den siste Genève-utstillingen i 2019. Så kom pandemien i stedet for neste Genève – og det ble helt stille. Nå forteller produsenten at ikke bare er det liv i dem, men det er jommen enda mer skaperkraft der også.

Les mer


Ford oppgraderer Focus med karosseriretusj og større naviskjerm

Ford har retusjert Focus for at den skal leve i noen år til. Til Norge kommer oppgradert Focus tidlig neste år.

Les mer


SAIC blir basic

En skikkelig mellomting mellom en motorsykkel og en ganske åpen bil er det som dukker opp her. Avsender: MGs advanced studio i London.

Les mer


Ny Honda HR-V blir litt større og bare hybrid

Den nye kompakt-SUV-en er litt større og mindre tørst, men Hondas elektrifiseringsvei går via hybrid for tredje generasjon av HR-V. Bilen kommer til Norge rett etter jul.

Les mer


Citroën tar skikkelig Citroën-grep

Igjen klarer Citroën å gjøre det de ofte er blitt kjent for: Ikke være som alle andre. Deres nye serie mobile bymøbler sprenger noen grenser.

Les mer


Marvel R, ny MG-SUV

MG er i ferd med å rulle ut Marvel R, merkets andre elektriske SUV, og priser den nær 4,7 meter lange bilen like aggressivt som de priset suksessen ZS. Det betyr startpris på 340.000 kroner for rimeligste 2WD-variant og 418.000 kroner med 4x4.

Les mer


Geely bryter grenser

Det er ikke lenge siden Geely startet sitt ‘billigmerke’ Geometry. Med den nye EX3-kompakt-SUV-en viser de klart hva de mener med billig.

Les mer


Mazda utvider SUV-familien med ladbare modeller

Mazda har i dag annonsert detaljer rundt en kraftig satsing på nye SUV-modeller over de neste to årene.

Les mer


En ny Musk?

Det var litt gøy å følge september-innspurten til nykommeren Nio. Til tider fikk du følelsen av at Nios informasjonssjef forsøkte å utMuske Musk. Ikke på Twitter, riktignok, men på blant annet Weibo og iFeng.

Les mer


Populær BMW får elektrisk boost

BMW 2-serie Active Tourer har vært en populær bil på norske veier. Nå kommer den i ny utgave som eliminerer et tidligere ankepunkt.

Les mer


Oslo Motor Show er først ut

Norge er gjenåpnet! Med sine 40.000 besøkende blir Oslo Motor Show det første, store publikumsarrangement etter nedstengningen.

Les mer


Krav om helseattest for eldre videreføres

Stortinget ba i mai Regjeringen oppheve kravet om helseattest for eldre bilførere. Nå er konsekvensene utredet, og det blir fortsatt krav om attest

Les mer


Toyota bekrefter kompakt crosser

SPIONBILDER: Toyota bekrefter nå at Aygo X skal settes i produksjon. Bilen skal avdukes neste måned, men her får du en forsmak i form av ferske spionbilder.

Les mer


Nå kan du møte Xpeng - også fysisk

Da Xpeng startet salget i Norge var det kun mulig å bestille bilen via selskapets nettløsning. Men nå åpner 16 nye sentre hvor du kan få et fysisk møte med G3. Og snart følger nok en spennende modell.

Les mer