BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Lanseringskalender 2022

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2022. Det kom rekordmange nye modeller på markedet i 2021, så årets lanseringskalender er ikke like innholdsrik. Likevel inneholder den over 100 modeller.

Les mer


Samlerobjekt: ekstra sint BMW M4 til 2 mill

Det står ikke på ytelser når BMW henter fram spesialmodeller som CSL basert på M4. 1000 eksemplarer bygges og hver av dem prises fra to millioner kroner. Her gjelder først mann til mølla …

Les mer


Hvem designet 911?

Datteren til Erwin Komenda gir seg ikke. Hun påstår at faren hadde fortjent noen millioner for 911-linjene. Nå har en dommer gitt henne halvveis rett.

Les mer


Distraksjon-mesteren

En engelsk selskap i forsikringsbransjen har blant annet tatt for seg tester utført av What Car og listet de 20-på-topp bilene med det mest distraherende (eller minst rett-frem) infotainment-systemet.

Les mer


Ny delingsplattform for campere

Den nystartede delingstjenesten Campr samarbeider med Gjensidige for å gjøre utleie av bobil og campingvogn så trygt og forutsigbart som mulig. Bak tjenesten står en stor aktør.

Les mer


Mazda oppgraderer MX-30

En oppdatert utgave av Mazdas elbil blir tilgjengelig fra neste måned. Dessverre blir det mer kosmetikk enn praktiske egenskaper.

Les mer


Ny roadster til ferien?

Nå kan du bestille de nye SL-modellene fra Mercedes-AMG. Prisene starter på drøyt 1,5 millioner hvis du nøyer deg med firesylindret motor.

Les mer


Audi A6 Avant e-tron på svipptur til i Norge

Den er tøff, muskuløs og svært rask. Om drøyt to år vil Audi A6 Avant e-tron bli å se på norske veier, men allerede denne uken kan du i Skur 13 på Aker brygge i Oslo studere et konsept svært nær hvordan produksjonsbilen kommer til å se ut.

Les mer


Range Rover Sport, for tredje gang

Det går unna hos Land Rover for tiden. Den første Range Rover av femte generasjon kom på norske skilt i forrige uke. Noen dager etter har tredje generasjons Range Rover Sport internasjonal galla-debut.

Les mer


Lang luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå Bentayga EWB med strukket akselavstand for dem som ønsker maksimal komfort og romslighet.

Les mer


Forden som yoga-teppe

Carsten Starke opplever akkurat det samme rushkaoset som alle andre i Köln. Men han sitter i Kugaen sin, fullstendig avslappet med et smil og en hvilepuls de fleste ville misunt ham.

Les mer


Tilbake til fremtiden

Porsche har lovet oss fire samleobjekter i Heritage Design-serien med inspirasjon fra 1950-1980-årene. Her kommer nummer to – 911 Sport Classic.

Les mer


Niva lever

En firegangerfirer, nesten like ikonisk som den opprinnelige Land Rover, lever fremdeles. Snart 50 år gamle Lada Niva settes sammen i Tyskland, med en ny drivlinje.

Les mer


Nytt merke: - Minst en ny i året

Å være journalist og overvåke bilmarkedet i Kina må være en ganske slitsom jobb. Fire nye modeller og et nytt merke hver dag, virker det som. Møt for eksempel Feifan.

Les mer


Fisker gir hint om ny sportsbil

Henrik Fisker har sendt ut en skisse på en kommende sportsbil. Han lover en rekkevidde på opp mot 90 mil.

Les mer


Det er i Valdres det skjer

Det arrangeres forbausende mange lokale bilutstillinger eller motorshow på denne tiden av året. Den obligatoriske denne helgen er den som arrangeres av Valdres Gatebil.

Les mer


Racerbil nr. 10 fra Trondheim, på like mange år.

Det startet i 2010 med fire studenter på NTNU som hadde lyst til å gjøre litt mer enn bare å lære fra boka. For eksempel bygge en racerbil innimellom. De fikk med seg tjue til, og den 3. mai 2012 viste de frem Borealis, sin første bil.

Les mer


Riversimple med tegn på liv

Rivesimple, lokalisert i Wales nå, er en bil med en spennende oppskrift: lett, kompakt, hydrogen. Problemet er at den ikke har kommet særlig lenger på de 20 årene den har eksistert.

Les mer


Genesis føler seg frem

Igjen en ny konseptbil fra Genesis. Et design som skal vise veien inn i en elektrisk fremtid. Samtidig forteller de at deres GV70, en ganske konvensjonell elbil, går i produksjon fra desember.

Les mer


Klart for vårmønstring på Øvrevoll

Etter to års koronakansellering er det endelig mulig å fortsette tradisjonen tro. For 45. gang arrangerer Norsk Sportsvogn Klubb «Vårmønstringen» søndag 8. mai på Øvrevoll Galoppbane i Bærum.

Les mer


Økt hengervekt for Mustang Mach-E

Den godkjente tilhengervekten på nye Mustang Mach-E økes fra 750 kg til 1000 kg på flere varianter.

Les mer


Camping på høyt nivå

Man kan saktens lure på om det fins noen målgruppe for en bil som dette, men Delta4x4 har i alle fall lokalisert én på den arabiske halvøya.

Les mer


Matador fra Slovakia

Ikke ante vi at Slovakia drev med tyrefekting. Ikke med elektriske superbiler heller. Her er et eksempel på hvor lite vi egentlig visste.

Les mer


Snart kommer den elektriske E-Klassen

Vi fikk et første glimt av Mercedes EQE på IAA i München sist høst. Nå røper Mercedes flere detaljer.

Les mer


Familievennlig T-Klasse fra Mercedes

Mercedes lanserer nå sin nye T-Klasse – en praktisk familiebil med franske røtter.

Les mer