BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Xpeng

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Xpeng starter salget av sin tredje modell

Det går unna i den norske Xpeng-leiren. I dag starter salget av merkets tredje modell – sedanen P5.


Ny Xpeng i Norge

G3 var den første Xpeng-modellen som kom til Norge. Og G3 er fremdeles bestselgeren selv om den større P7 tar skikkelig innpå. Kanskje på tid å pynte opp veteranen? Det er nettopp det som er gjort. De to første eksemplarene har listet seg inn i landet i forrige uke, uten at noen har merket det. Men når kommer P5?


Første Xpeng sedan til kunde i Norge og Europa

Bare en måned etter den offisielle Norgeslanseringen er den første Xpeng P7 overlevert til en lykkelig kunde.


Xpeng fra Kristiansand til Trondheim

Xpeng har nå etablert et nett av forhandlere fra Kristiansand i sør til Trondheim i nord. Der kan du se og prøvekjøre merkets modeller.


Kinas Tesla-svar

BILTEST: Gjennom åpne patenter har kinesiske Xpeng nærmest klonet Tesla, til lavere pris. Snart dukker det opp flere enn de 96 G3-bilene som allerede ruller på norske skilt.


Nå kan du møte Xpeng - også fysisk

Da Xpeng startet salget i Norge var det kun mulig å bestille bilen via selskapets nettløsning. Men nå åpner 16 nye sentre hvor du kan få et fysisk møte med G3. Og snart følger nok en spennende modell.


Ny Xpeng på vei mot Norge

Skipet med de første eksemplarene av Xpengs flaggskipmodell P7 la i dag fra kai i Kina med destinasjon Norge.


Xpeng åpner reservasjonsliste

For to dager siden kunne vi melde om ny importør for Xpeng, og i dag åpner de for reservasjon av merkets andre modell – sedanen P7.


Xpeng skal inn i storfamilie

Da Zero Emission Mobility startet importen av Xpeng i fjor hadde de planer om å gå sine egne veier med direktesalg og levering «på døra». Nå er importen overtatt av en etablert importør med flere andre merker i porteføljen.


Xpeng dobler modellutvalget

Snart starter salget av Xpengs andre modell utenfor Kinas grenser, og Norge blir første land ut i Europa.


Det yngler hos Xpeng

I Norge har de foreløpig én modell på markedet, SUV-en G3, men de har lovet å snart lansere sedanen P7 også. I Shanghai sto Xpengs tredje modell utstilt, med teknologi du ikke finner i andre serieproduserte biler så vidt vi kjenner til.


Xpeng får hjelp av Teslabjørn

Nykommeren Xpeng knytter til seg en kunnskapsrik elbilfører. Teslabjørn skal nemlig instruere kundene i bruk av bilen. Her kan du se hvordan.


Kinas flygende bil

Med ferske kontanter fra de fikk inn 1,7 milliarder dollar i et aksjesalg i New York i august, føler de kanskje at de har råd til å leke litt også.


Første skip med Xpeng på vei mot Norge

Toppsjefen var til stede, og kaia var malt i norske farger for å feire ar første skipslast med biler er på vei mot Norge.


Xpeng ned i pris

Importøren kutter prisen på Xpeng G3 allerede før de første bilene er levert. Har du allerede skrevet kontrakt? Da får du penger til overs.


Volumselgere på løpende bånd

For noen uker siden hadde de færreste nordmenn hørt om Xpeng. Nå har det kinesiske merket lansert nok en ny modell. Den er som skapt for Norge.


Aggressiv prising på ny elbil

Nylig meldte Xpeng sin ankomst på det norske markedet. Nå er prisene klare, og de virker svært aggressive.


Ny Kina-bil til Norge

I februar observerte vi denne på prøveskilter i Oslo. Nå er det klart at Xpeng G3 skal selges i Norge, som en konkurrent til Tesla Model Y og en rekke andre nykommere som er på vei.


Kineser på Oslo-besøk

Denne bilen ble observert i Oslo ved inngangen til helgen, men hva den gjorde her er uklart.