BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Cadillac

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Cadillac viser selvkjørinteriør

Hvordan vil fremtidsbilen se ut når man ikke lenger trenger ratt og pedaler? Cadillac gir en forsmak på CES, men merkelig nok kun med plass for to.


Lyrisk elbil fra Cadillac

Cadillac har nå avduket sin kommende elbil i produksjonsdrakt. Den har egenskaper som kan gjøre den aktuell for Europa, men mangler foreløpig en detalj nordmenn ønsker seg.


Ekte amerikansk

Innimellom blir amerikanerne veldig sjåvinistiske og skal sjekke hvilke biler som inneholder mest amerikanske biter, verdier og svette. Generalen er i forkant!


Nye muskelbiler fra Cadillac

GM har nylig annonsert at de blir helelektriske i 2035, men det hindrer dem ikke fra å presentere to spreke muskelbiler nå.


Cadillac til Europa igjen

Plutselig har de begynt å ansette hos GM-importøren i Zürich. Dette skjer samtidig som merket forteller at de har en elbil på beddingen.


Cadillacs AMG / M Sport

Cadillac etablerer en egen divisjon som skal stå for de grommeste modellene. Først ut er CT6 V-Sport, og forhåndssalget starter i Detroit.


Elektrisk fra Cadillac

GMs luksusmerke har sluppet et par renderinger av noe som skal bli merkets første rene elbil.


Cadillac kompletterer SUV-linjen

Kanskje ikke kjappest på avtrekkeren, men nå har i hvert fall Cadillac klart å telle helt til 6. Deres nye crossover XT6 står på Detroitutstillingen nå.


Cadillac med 1000 hester

Cadillac CTS-V er lystig i utgangspunktet, men når Hennessey tar den under behandling blir den nærmest hysterisk.


Cadillac fortsetter jakten

Mens Lincoln rydder opp i modellnavnene sine, fortsetter Cadillac sin intern-forvirring. Etter CTS og ATS og XT5 kommer nå XT4. Og den er viktig!


Genève-glimt fra USA

Den var ikke flunkende ny, Cadillacs Escala konsept, men som en av utstillingens stiligste er det vanskelig å glemme den.


Nytt beist for ny president

Med halve nasjonen mot seg er det viktig at Donald Trump kan ferdes trygt når han overtar makten i januar. Her er beistet han får til rådighet.


Cadillacs nye A7

Hvis du liker Audis designspråk, spesielt slik det er uttrykt ved A7-modellen, og hvis du liker amerikanere, kan du jo håpe at Cadillacs Escala-konsept blir virkelighet.


Ny Cadillac crossover

Det er ikke hver dag man støter på en Cadillac på norske skilter, men i USA har merket fortsatt høy status. Og et par andre markeder er i sterk vekst.


Cadillac med 640 hester

Det er en del amerikanske biler vi gjerne skulle sett i Norge. Nå lanserer Cadillac en modell som moser BMW og AMG når det kommer til muskler.


Sorti med salutt

Cadillac CTS er blant de moderne amerikanerne jeg liker best. Spesielt når den kommer i en heftig V-serie utgave.


Cadillac blir mykere

De siste årene har Cadillacer, både i produksjon og som konsept, har en tendens til ganske skarpe karosserilinjer. Den nye ATS Coupé antyder en ny designfilosofi.


GM endrer Europa-strategi

GM har i årevis slitt med inntjeningen i Europa, og det har versert mange rykter om salg av Opel. Men nå har de lagt en ny strategi.


Cadillacs Fata Morgana

Elmiraj er navnet på Cadillacs ferskeste konsept-beauty. Det høres ut som El Mirage – en luftspeiling. Men den er virkelig – kanskje så virkelig at den om ikke så lenge er klar hos forhandlerne.


Capone-Cadillac på blokka

Kanskje et område for sosialantropologer? Hvor mye dyrere blir en gammel Caddy fordi den har tilhørt en supergangster? Svaret kommer den 28. juli.


Ny Cadillac CTS

Cadillac fornyer en av sine mest populære modeller. Den kommer på markedet til høsten.


Cadillac løfter sin utfordrer

Den tar seg meget bra ut, og trolig kunne den blitt en utfordrer til 5-serie og E-Klasse også i Norge dersom vi hadde fått muligheten.


Cadillac på strøm

Neste uke åpner bilutstillingen i Detroit. En av de mest spennende nyhetene der er en ny Cadillac.


Et nytt forsøk

Ny Cadillac som skal gå rett i strupen på 3-serie, C-klasse og A4 – har vi ikke hørt det før?


Her er Cadillacs BMW-utfordrer

Vi har servert noen glimt av den nye Cadillac ATS-modellen som skal utfordre de tyske premium-merkene. Nå er den endelig avduket.