BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Hyundai

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Hyundais minste elbil

Hyundai satser åpenbart på dem som kommer etter oss. Bare uker etter at de viste sin «Ola-bil», presenterer de nå sin aller minste elbil.


Enda flere oppdateringer for Kona

Hyundai kommer med nye oppdateringer av sin populære Kona Electric. Nykommeren er på plass i første kvartal 2021.


Hyundai med ny familiebil

Det er gøy når en stor produsent som Hyundai begynner å tenke på hele familien. Med all den fellestiden man har hjemme i pandemitider er det kanskje litt vits i å jobbe sammen, var åpenbart ideen. Nå presenterer de en Olabil alle kan bygge hjemme.


Genesis viser ny 3-serie-utfordrer

Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?


Hyundais elektriske bombe

Nå og da dukker Hyundai opp med noe virkelig ekstremt og med motoren i midten. Den siste, og femte i rekken – som byr på mer enn 800 hester – vises frem i Beijing i disse dager.


Bilen som automat-toalett

Hadde det ikke vært for at dette interiøret også serverer deg drinker, høres beskrivelsen av et nytt Hyundai-interiør ut som de toalettene som vasker seg selv etter at du har gått ut.


Ny Hyundai Tucson blir ladbar

Hyundai har i natt vist sin nye Tucson. Til Norge kommer den som ladbar hybrid tidlig i 2021.


Genesis går elektrisk

SPIONBILDER: Så langt har Genesis nøyd seg med Asia og Amerika, men nå kommer modeller som kan være meget interessante også for Europa også.


Ioniq blir eget merke

Hyundai har besluttet å skille ut Ioniq som eget merkenavn for sine elektrifiserte modeller. Dem blir det flere av i årene fremover.


Bedre rekkevidde – treg å lade

PRØVEKJØRT: Hyundai Ionig koster nå litt mer, men rekkevidden er til gjengjeld økt med drøyt 36 prosent til 311 kilometer. Ioniq bruker lite strøm, men fortsatt tar det altfor lang tid å hurtiglade.


Hyundai leverer hydrogen-lastebiler til Sveits

Hyundai Motor Company har sendt de ti første XCIENT Fuel Cell til Sveits. Modellen er ifølge den koreanske produsenten verdens første tunge lastebil med hydrogenelektrisk drift.


Flere detaljer om ny Santa Fe

For noen uker siden serverte Hyundai de første bildene av neste generasjon Santa Fe. Nå får vi flere detaljer.


Hyundai ix35/ Tucson mk 2 (2009 – 2015)

BRUKT: Den var kanskje middelmådig som nybil, men fornøyde eiere og få feil tyder på at Hyundais kompakte SUV kan være et godt kjøp som brukt. Nå få du den til under 100 000 kroner. Og til rundt 300 000 kroner finner du nå også verdens første serieproduserte hydrogenbil på bruktmarkedet.


Hyundai viser ny Santa Fe

Hyundai har i dag offentliggjort detaljer og bilder av sin nye Santa Fe – en fullvoksen SUV som kommer til Europa til høsten.


Genesis imponerer igjen og igjen

Hyundais luksusmerke lar vente på seg i Europa, men det hindrer dem ikke å hoste opp den ene skjønnheten etter den andre.


Nok en elbil fra Hyundai

SPIONBILDER: De er allerede godt representert med to volumselgere i Norge, men Hyundai har flere elbiler under utvikling.


Etterlengtet tilbehør

Hyundai lanserer nå lastekroker sine elbiler. Det etterspurte ekstrautstyret blir tilgjengelig for alle som kjører Kona og Ioniq.


Her er Hyundais helt nye elbilkonsept

Hyundai Motors slipper i dag det helt nye elbilkonseptet Prophecy.


Nå skal det bli lettere å få tak i Kona

Hyundai lover nå å kutte leveringstidene for europeiske Kona electric-kunder drastisk.Det oppnår de blant annet ved å åpne europeisk produksjon av bilen i Tsjekkia fra mars 2020.


Nå får Kona enda lengre rekkevidde

Hyundai Kona er blant elbilene i det moderate prissjiktet med best rekkevidde. Nå blir den enda bedre.


Første SUV fra Hyundais luksusmerke

Genesis har i dag vist sin første SUV for publikum på hjemmebane. Betegnelsen indikerer at det kan komme både større og mindre modeller i fremtiden.


Spennende samarbeid

Hyundai har i samarbeid med Uber lansert planer om flygende taxier med betegnelse Uber Air Taxis.


Nå blir Kona hybrid

Hyundai lanserer nå hybridutgaven av elbilsuksessen Kona i det norske markedet. Bilen er klar for bestilling fra nyttår, og leveringer starter i januar.


Rekkeviddevinnere

BILTEST: Ingen folke-elbil slår så langt Hyundai Kona Electric og Kia e-Niro på rekkevidde. Selv ikke kulden tar knekken på dem.


Hyundais Sensuelle Parametri

I gamle dager fristet man med toppfart og rå aks for å øke interessen rundt en ny modell. Nå lesser man på med fremmedord som ikke betyr noe – ikke en gang for dem som forstår dem. Velkommen til Hyundais Los Angeles debut.