BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Lincoln

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Klassisk betegnelse vender tilbake

Zephyr er en klassisk betegnelse i Ford-familien. Både i Europa og i USA hvor det har tilhørt luksusmerket Lincoln. Nå dukker navnet opp på ny, i Kina.


Gallakjolenes venn

Den nyeste Lincoln-modellen blander inne litt historie uten at det blir kvalmt. Møt et 80-års minne: Lincoln Continental.


Mustang som SUV

Lincoln viste en tre-rader i New York. Det skapte glede hos alle som la seg ned på gulvet og så at det var masse Mustang på undersiden.


Lincoln titter på Tesla

Hva i all verden skal Lincolns Navigator-konsept med dører festet i taket? Hvis det ikke er for å innrømme at de tar Tesla på alvor.


Nytt liv i Continental

Etter et 14 år langt fravær gjenoppstår nå Lincoln Continental som det ypperste av luksus og eleganse fra Ford.


Lincoln i full fart tilbake

400 hester og 4x4 – høres ikke det ut som noe som kommer fra Stuttgart / München / Ingolstadt-trianglet? Men denne gangen snakker vi Michigan, USA.


Continental er tilbake

Når New York åpner dørene til sin bilutstilling mot slutten av uken er et av de mest kjente modellnavnene på plass igjen. Lincoln Continental.


Lincoln MKX kom hjem

Lincolns konseptutgave av MKX debuterte i Beijing i april. Så ble den hentet hjem til USA for å stå på bilutstillingen i Los Angeles.


Liten lux-Lincoln

I fjor hadde Lincoln en stor konseptbil i Detroit. I år er den liten. Og heter MKC.


Hot Lincoln

MKZ-modellen til Lincoln var helt klart den hotteste nyheten i Detroit. Så hot at det begynte å ryke av den.


Freskere Lincoln

Lincolns crossover MKT har solgt elendig. Nå forfriskes den, samtidig som flaggskipet MKS også får en vitamininnsprøytning. De nye står i Los Angeles.


Lincoln leder revolusjonen

”En Lancia i Detroit?” var min første reaksjon da jeg så bildet av Lincoln Concept C. Og det er en kompliment.


Lincoln bygger en Flex

Ford har nok ikke fått det de ønsket ut av sin Flex. Nå lar de Lincoln bygge en søstermodell.


Fremtidsdrøm

Vi er vant til å møte gedigne konsepter fra Lincoln i Detroit. På årets utstilling presenterer de MKR Concept.


Lincolns nye sportslimo: MKS

Også det andre Lincoln-konseptet i Detroit hadde tatt i bruk de nye bokstavkodene. Her har vi en luksusbil som skal på markedet i 2008, og da skal den hete det samme som prototypen: MKS.


Lincoln Mark X eller MKX

MKX er det offisielle navnet på en av Lincolns to konseptbiler i Detroit. Men er det bare en annen måte å si Mk (for Mark) X på eller skal også Lincoln gjøre som Cadillac, og bruke alfabetet på en måte som er umulig å huske?


Nye Lincoln-aktiviteter

Sammen med vokale forsøk på å blåse liv i Lincoln-navnet igjen, slapp Ford det første bildet av den nye Aviator som skal debutere i Detroit i januar som en 2007-modell.


Lincoln får egen chopper

Har du sett programmet American Chopper på Discovery? Det har åpenbart folket hos Lincoln også. Og de syntes de så så mange amerikanske uttrykk der, at de ansatte far og sønn Teutel for å bygge en egen Lincoln Mark LT chopper.


Lincoln LS

PRØVEKJØRT: Blant alle de verdige kandidatene i Motor Trends «Car of the Year»- konkurranse, var det ingen som totalt sett kom opp mot Lincoln LS.