BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Mercedes-Benz

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Første elbil fra AMG i salg

Mercedes-AMG legger lista høyt når de lanserer sin første elbil – EQS 53 4Matic+.


Norsk lansering for ny C-Klasse

Det er snart gått et år siden den internasjonale lanseringen, men nå er endelig nye Mercedes C-Klasse stasjonsvogn klar for Norge. Mest interessant er den ladbare hybriden som får solid elektrisk rekkevidde.


Bestillingsklar Mercedes EQB

Nå åpner Mercedes-forhandlerne for bestilling av 7-seteren EQB. Prisene starter på 477.000 kroner.


Mercedes med 1000 km rekkevidde

Mercedes avduket mandag kveld sin Vision EQXX for å demonstrere hvor effektiv en elbil kan bli.


Dekker de fleste behov

BILTEST: Bortsett fra varebilbaserte flerbruksbiler, er de tradisjonelle flerbruksbilene med fossilmotor og sju seter snart historie. Mercedes GLB kommer derfor som et friskt pust. Vi har målt den mot Ford S-Max og VW Tiguan Allspace, alle med dieselmotor og firehjulsdrift.


Snart kommer flere elbiler fra Mercedes

SPIONBILDER: Mercedes ligger ikke på latsiden med utvikling av nye elbiler. Her er to SUV-er fanget under testing.


S-Klasse med plugg

Da nye S-Klasse ble presentert fikk vi hint om at en ladbar versjon skulle kommer på et senere tidspunkt. Nå er detaljene klare, og det er store fremskritt fra forgjengeren.


Lastwagen

PRØVEKJØRT: Trenger du elbil med ekstra mye plass, kommer du knapt utenom å vurdere Mercedes EQV. Men hvorfor bilen ikke kan trekke tilhenger, er en gåte.


Neste generasjon E-Klasse på tur

SPIONBILDER: Den kommer ikke på markedet før om et par år, men her er de første bildene av neste generasjon E-Klasse.


Med ledning OG 4x4

PRØVEKJØRT: Ladbare Mercedes-Benz E 300de T leveres endelig med firehjulsdrift, og gjør en bra figur både på de korte og de lange turene. Men tyskerne har slurvet på to felt.


Mercedes flytter elbil-grensene

I meldingene om sin neste Vision-versjon sier Daimler at dette blir den mest effektive elbilen ever. 1000 km rekkevidde – ‘men ikke på grunn av stor batteripakke’.


En praktisk el-Mercedes

Mercedes-Benz EQB er den mer praktiske fetteren til EQA som nå er priset fra 477.000 kroner, 33.000 kroner opp i forhold til EQA. Bilen ankommer tidlig neste år.


Ny sportsvogn fra Mercedes-AMG

SL er en klassisk betegnelse fra Mercedes. Til utviklingen av syvende generasjon er ansvaret overlatt til AMG for å sørge for maksimal sportslig appell.


Amerikanerduellen

BILTEST: Ford Explorer er priset til rundt 900.000 kroner. Like store Mercedes GLS koster svært godt utstyrt en million kroner mer. Men er den verdt det?


Komfortabel, sprek og tørst

PRØVEKJØRT: Du legger miljøalibiet bak deg idet du forlater byen i en Mercedes-Benz GLC 300e.


Nesten to år forsinket: AVTR til Europa

Mercedes-Benz viste sin tankebølgestyrte fremtidsbil i Las Vegas i fjor. På IAA i München fikk de endelig anledning til å vise den hjemme i Europa.


Maybach på (foreløpig) SUV-topp

Selvfølgelig er en Über-SUV fra Mercedes en virkelig non-brainer. Vi bare ventet på at den MÅTTE hende. Og da er det like logisk å døpe den Maybach. Møt palass-utgaven av EQS.


Schwarzenegger-ønske oppfylt

Vi kan like godt tro på Mercedes-Benz når de sier at hele modell-linjen skal elektrifiseres. Nå forteller de at heller ikke G-klassen skal holdes utenfor. Tekniske detaljer mangler, men utseendet er det ikke noe å si på.


Flottere elbil enn digre Mercedes EQS får du ikke kjøpt i dag

Så er Mercedes EQS her, i det minste i ett eksemplar. Og snart kommer flere av den flotteste elbilen noen til nå har satt i masseproduksjon. Med startpris på 935.000 kroner koster den også mer enn Mercedes-flaggskipet S-klasse – om man ser bort fra engangsavgifter og moms. For slike ekle avgifter slipper man fortsatt helt unna på selv de dyreste elbilene.


Mercedes-AMG går elektrisk

Ingen vei utenom – selv for en muskelbilprodusent som AMG er fremtiden elektrisk. Her er deres første bil ut.


Her kommer den elektriske E-Klassen

Kun kort tid etter lanseringen av toppmodellen EQS, er allerede neste modell fra Mercedes-EQ klar. Mercedes-Benz EQE debuterer på bilutstillingen i München og kommer til Norge sommeren 2022.


Ny muskelbil fra Mercedes-AMG

Mercedes-AMG lanserer nå en hybrid versjon av sin firedørs coupé. Hensikten er mer enn å redusere forbruket og er et spark på leggen til Porsche.


Endelig: Mercedes-AMG Project ONE er på plass!

Ikke bare får du se den etterlengtede hyperbilen fra Mercedes AMG i produksjonsklar versjon. Du skal også få lov til å kjøre den. Velg akkurat den kjørmodus du vil, og trå til. På skjerm, selvfølgelig.


Ny «terrengvogn» fra Mercedes

Mercedes-Benz lanserer nå løsningen for dem som ønsker bedre fremkommelighet enn de får i en tradisjonell stasjonsvogn, men som ikke ønsker SUV.


Her er neste generasjon GLC

SPIONBILDER: Selv om Mercedes satser tungt på elbiler i årene fremover, har de også nye fossilmodeller under utvikling. Bilen på bildene skal erstatte en norsk volumselger.