BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Mercedes-Benz

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Mer krefter fra færre sylindre

SPIONBILDER: En ny generasjon Mercedes C-Klasse er på vei mot Norge. Her er ferske bilder av den kommende toppmodellen fra AMG.


Nytt alternativ for storfamilien

Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range kan frakte inntil 9 personer, og har en rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP). Hurtiglading på 110 kW sørger for at bilen lades fra 10 til 80% på rundt 45 minutter. Prisene starter på 552.900 kroner.


Mercedes-AMG oppdaterer stilikon

Tiden er inne for en midtlivs-oppdatering av Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé. Det innebærer nye motorer og flere valgmuligheter.


Her er AMGs første elbil

SPIONBILDER: Mercedes-AMG starter på øverste hylle når de lanserer sin første elbil. Her er deres vri på EQS.


Eksklusiv elektrisk varebil

Den norske Mercedes-Benz-importøren ser markedspotensial for EQV på grønne skilter. Prisen starter på tett oppunder 700.000 kroner.


Toppen av S-Klassen

Nå starter salget av Mercedes-Maybach S-Klasse i Tyskland. Her et det baksetet som virkelig gjelder.


Hydrogenbil i drift

I september i fjor presenterte Daimler sin store hydrogen-satsing. Nå er en av bilene derfra ute i trafikken. Dette har visstnok ikke noe med samarbeidet med Volvo å gjøre, eller…?


Nå starter salget av eSprinter varebil

Mercedes-Benz eSprinter varebil er et elektrisk alternativ for kunder som trenger god plass. Rekkevidden er begrenset til 155 kilometer, men den kan hurtiglades mens du inntar en rask lunsj. Introduksjonsprisen starter på kr. 539.900.


Nå er EQS på samlebåndet

Produksjonen av elektriske EQS har nå startet ved den flunkende nye Factory 56 i Mercedes-Benz sitt hovedanlegg i Sindelfingen.


Nok en stjerne på strøm

Med Concept EQC gir Mercedes en forsmak på en romslig familiebil med inntil syv seter. De to første bokstavene forteller at den går på strøm.


Mercedes utvider EQA-tilbudet

Mercedes-Benz i Tyskland starter nå salget av elbilen EQA med firehjulsdrift. Senere på året vil de lansere en modell med økt rekkevidde.


Snart vises T-Klassen

Mercedes-Benz begynte å tease den nye T-Klassen allerede i fjor høst. Dette blir altså person-utgaven av den nye Citan som igjen er en del av samarbeidet med Renault.


Elbil for storfamilien

For kort rekkevidde, for liten plass til passasjerer og bagasje. Dette er kjente argumenter fra de som mener elbiler ikke kan dekke familiens behov. Her lanserer Mercedes en bil som tar knekken på minst én av mytene.


Elbil på første klasse

Mercedes har i dag presentert sin elektriske luksus-limousine, EQS. Her får du krefter en masse, rekkevidde som tilfredsstiller den mest kresne og luksus på et nivå du aldri tidligere har opplevd i en elbil.


Facelift for CLS

Mercedes presenterer nå en oppdatert versjon av sin firedørs coupé. Mild hybrid og flere individualiseringsmuligheter er blant nyhetene.


Mercedes-Benz A-klasse mk3 (2012 – 2018)

BRUKT: Fra høybygget veltepetter-andunge til en lekker og lavtbygget svane? Fra og med tredje generasjon kan i alle fall få bestride at Mercedes’ minstemann også er et fullverdig familiemedlem. Nå er den også aktuell som bruktbil.


Ladbare drømmer

BILTEST: Fortsatt gir staten sekssifret kronebeløp i miljøstøtte til dem som kjøper råsterke og blytunge luksus-SUV-er, bare de har stikkontakt i tillegg til drivstofftank. Bil Autofil har testet to nyheter mot en etablert: BMW X5, Mercedes GLE mot Volvo XC90.


Her er neste generasjon C-Klasse

Mercedes-Benz har i dag introdusert en ny generasjon C-Klasse, både som sedan og stasjonsvogn. Lang elektrisk rekkevidde gjør den til en tøff utfordrer for erkerivalene fra Audi og BMW.


Ny bil til sommerferien?

Mercedes-Benz åpner nå for bestilling av nye E-Klasse Coupé og Cabriolet. De første bilene leveres i juni.


Salgsstart på Mercedes EQA

Mercedes-forhandlerne starter nå salget av nye EQA. Prisene starter på 408.000 kroner og de første bilene loves til Norge i løpet av våren.


Her er Mercedes EQA

Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.


Prøvekjørt: Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC

PRØVEKJØRT: SUV-en Mercedes GLC 220 d henvender seg først og fremst til dem som VIL ha en dieselbil. Og helst en Mercedes.


Voldsom el-offensiv hos Mercedes

Mercedes-Benz røper sine planer for de nærmeste årene med hensyn til elektrifisering. Seks EQ-modeller skal på markedet innen utgangen av 2022, i tillegg til dagens EQC og EQV.


Elektrisk E-Klasse under utvikling

SPIONBILDER: Mercedes har lovet en rekke nye elbiler de kommende årene. Denne kan godt bli den nye volumselgeren i taximarkedet.


Her er neste generasjon C-Klasse

SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.