BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Porsche

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Familieforøkelse hos Porsche

Porsche lanserer nå den nye stasjonsvognen Taycan Sport Turismo. Utleveringen starter allerede neste måned.


Restomod 964 på strøm

964-serien er en av de mer legendariske versjonene av 911. Du kan få den i en rekke nye opplag. Men Everrati i London går litt lenger – de restomodder den som elbil.


Safari-Porsche under utvikling

SPIONBILDER: Det fins tydeligvis ingen grenser for hvor mange varianter Porsche kan utvikle basert på 911. Denne kan ta deg langt ut på viddene.


Alpinlegender skal konkurrere i Porsche

Axel Lund Svindal har lagt alpinhjelmen på hylla, men nå finner han frem ny hjelm for å slåss mot en annen alpinlegende.


Virtuell tur til Porsche Museum

Porsche har nå gående en spesialutstilling på museet i Zuffenhausen, men du trenger ikke dra dit for å få et innblikk i utstillingen.


Lekne alternativer fra Porsche

Porsche er bredt representert på LA Auto Show. Her er deres mest lekne nykommere.


Ny karosseriform og ny styrkegrad

Porsche er på plass i Los Angeles hvor de viser Taycan i GTS-utgave med ekstra lang rekkevidde. Dessuten kommer den i en ny, praktisk innpakning.


Spesial på Panamera

Porsche lanserer nå spesialutgaven Panamera Platinum Edition for dem som ønsker en eksklusiv bil med mye utstyr.


Eksklusiv bursdagsgave

I 1985 satt han i vinnerbilen på Le Mans. Nå har han vært med på å utvikle sitt eget minnestykke.


Son of Gemballa

I Porsche-kretser betyr Gemballa-navnet dels en skikkelig Porsche-foredler som har bygget noen virkelig navngjetne versjoner av produksjonsbilene og dels et mordmysterium fra Sør-Afrika med pengevasking i bakgrunnen.


Lund Svindal gjentar legendarisk svev

Axel Lund Svindal vil prege forsiden av Cristophorus Magazine nummer 400 når den norske legenden gjenskaper et klassisk bilde.


Elektrisk Cayman i racingdrakt?

Porsche viser en forsmak på noe som kan utvikles til en spennende løpsbil. Trolig får vi her en forsmak på neste generasjon Cayman.


Taycan oppgraderes for 2022

Porsche starter nå salget av 2022-modellene av Taycan og Taycan Cross Turismo med vesentlige oppgraderinger.


Porsche hyller racingpartner

Modellen er egentlig utgått for lengst, men noen ønsker den tydeligvis tilbake, for nå henter Porsche frem igjen 911 GT2 RS Clubsport fra glemselen og gir den tilnavnet 25.


Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.


Ny oppgradering av Macan

For andre gang foretar Porsche en oppgradering av sin populære Macan. Men dersom du venter på den elektriske utgaven må du fortsatt smøre deg med tålmodighet et par år til.


Porsche-musikk til Porsche-arbeidet

Jeg ble litt svett da jeg oppdaget at en av de sentrale konstruktørene bak BMWs nye iX var den Oscar-vinnende komponisten Hans Zimmer, og at han var der fordi han skrev musikk.


Elektrifisert 911

SPIONBILDER: Disse bildene avslører at selv Porsches sportsbiler får en dose strøm i fremtiden.


Porsches raskeste SUV

Porsche har i dag offentliggjort sin nye toppmodell blant SUV-ene – Cayenne Turbo GT. Med en prislapp på tre millioner blir den nok et sjeldent syn på norske veier.


Nye brobyggere fra Porsche

Fins det noen bilmodeller som bygges i like mange varianter som Porsche 911? Nå kommer brobyggerne mellom de «folkelige» og de mest ekstreme variantene – nye 911 GTS.


Ny rekord for neste Cayenne

Bilen er foreløpig ikke offisiell, men nå har Porsche vært på Nordsløyfa og notert ny rekordtid for sin heftige Cayenne Turbo Coupé.


Porsche oppdaterer Macan

SPIONBILDER: Porsche er ute og tester en oppdatert Macan. Men det mest interessante for elbilfraksjonen ligger fortsatt et par år inn i fremtiden.


Porsche utfordrer Lambo

Porsche er i ferd med å legge siste hånd på utviklingen av en ny toppmodell i Cayenne-familien. Her er det veiegenskapene som perfeksjoneres, og konsernfetter Lamborghini Urus skal utfordres.


To legender slår seg sammen

Porsche Motorsport slår seg sammen med Team Penske. Målet er å nå til topps i VM og vinne legendariske klassikere.


Rudskogen klar for Taycan-innrykk

Allerede ruller det 1427 Taycan på norske veier. Nå kan eierne også hygge seg med banekjøring – helt uten rekkeviddeangst.