BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Renault

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Elektrisk Megane på veien

Det er fortsatt en stund til vi får se den avkledd, men allerede nå ruller pre-produksjonsutgaver av den kommende Megane elbilen på franske veier.


Ny Kangoo – Express er tilbake

«Åpne nye dører» var mottoet for Renault varebil-show denne uken. Det kan de trygt si.


Glimt av Renaults fremtid

RENDERINGER: Renault var sammen med alliansepartner Nissan blant dem som først tok elbiler på alvor. Når denne kommer på markedet, får Volkswagen en reell utfordrer.


Renault fornyer seg

At Renault endrer logo er kanskje ikke SÅ uventet, det gjør jo alle for tiden. Litt mer overraskende var det at de selger seg helt ut av Daimler.


Lavpriset rekkevidde

PRØVEKJØRT: 395 WLTP-kilometer til gunstig pris og med kort leveringstid. Det er kortversjonen av Renault Zoe etter siste oppgradering. Men å lade den er fortsatt et kapittel for seg.


Ladbar familiebil fra kr 350.000

Renault lanserer nå sin Megane stasjonsvogn som ladbar hybrid. Her får du en meget prisgunstig familiebil med brukbar elektrisk rekkevidde.


Mammut-slipp fra Renault

I dag sto den nye Renault-sjefen opp og fortalte hvordan han hadde planlagt fremtiden. Han hadde fått hjelp av designerne sine som også fikk vist frem litt av det de ser for seg.


Renaults metamorfose

RENDERING: Renault viste spennende fremtidsmuligheter gjennom konseptbilen Morphoz i mars. Her ser vår illustratør for seg hvordan den kan se ut i produksjonsdrakt.


Lanserer ny Kangoo og ny modell med gammelt navn

Nye Kangoo har vi ventet på en stund. Så var det en hyggelig overraskelse at Renault har hentet frem det gamle Express-navnet igjen, på en ny liten varebilmodell.


Renault svarer Volkswagen

Renault har ikke tenkt å gi fra seg sin ledende posisjon innen elbiler. Her gir de oss et glimt av fremtiden.


Fra Russland avec amour

Renault skal hente en av sine mest populære russiske modeller til Europa.


Renault får nye ben å stå på

Den norske Renault-organisasjonen har hatt stor suksess i elbilsegmentet. Nå får de en serie ladbare hybrider som kan gi ekstra vind i seilene.


Ambisjoner hos Renaults sprekeste

RENDERING: Alpine vil bli mer enn et en-modell-merke. De tenker på en SUV, og her ser vi noe som kan smake av en Panamera-konkurrent.


Renaults fremtidsvisjon

Morphoz er Renaults ide om en fremtidsbil som skal på markedet en gang etter 2025. Her er det fokus på fleksibilitet.


Kompakt elbil fra Renault

Renault viser foreløpig siste tilskudd i sin elbil-familie når Genève-utstillingen åpner neste uke. Det er foreløpig ikke tatt stilling til om den tas til Norge gjennom offisielle kanaler.


Er dette kommende generasjon Kangoo?

SPIONBILDER: Renault har tidligere varslet en ny generasjon Kangoo i 2020. Nå er en kamuflert testbil, som angivelig er den aktuelle modellen, fotografert under vinterkjøring i Nord-Sverige.


Ny Megane kan bli attraktiv i Norge

Når Renault oppgraderer sin populære Megane er det spesielt en detalj som kan booste salget i Norge.


Renault-modeller blir strømførende

Renault avslører nå detaljer om to nye, elektrifiserte modeller som begge får tilleggsbetegnelse E-Tech.


Renault oppgraderer Megane

SPIONBILDER: Selv om den var ny i 2016 er Renault allerede i gang med oppdatering av Megane. En detalj kan være svært viktig for interessen i Norge.


Stadig større SUV-familie

RENDERINGER: Renault har allerede tre SUV-er på markedet, men for å være til stede i alle nisjer må de hele tiden tenke nytt.


Fortid med en twist

Er dette den nye måten å få oppmerksomhet på? Hente frem gamle modeller og gi dem en liten injeksjon med et eller annet, og så presentere det som et konsept? Nå er det Renaults tur.


Renault satser på hydrogen-varebiler

Lanserer både Kangoo Z.E. og Master Z.E. med brenselcelle som rekkeviddeforlenger. Lover opptil tre ganger så lang rekkevidde som batterielektriske biler.


Alpine inn i ny nisje

Foreløpig har de konsentrert seg om sportsbiler, men snart tar Alpine steget inn i SUV-jungelen.


Nye Zoe – priset og klar

Renault har i dag offentliggjort prisene på sin nye Zoe. På tross av viktige forbedringer er prisene på nivå med de opprinnelige.


Ny Captur får en fordel i Norge

Renault viser i dag de første bildene av andre generasjon Captur. Viktigst for den norske Renault-organisasjonen er at den kommer som ladbar hybrid.