BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Nedtellingen er godt i gang

SPIONBILDER: I år kommer endelig den etterlengtede ID.Buzz på markedet, og det i mange varianter.


T-Roc i ny tapning

Selv om elbilene dominerer registreringsstatistikken, er det fortsatt et marked for bensin- og dieselbiler. Volkswagen vil ha sin del av kaka, og nå starter salget av en oppgradert T-Roc.


Den nye folkebilen

PRØVEKJØRT: Volkswagen jager opp elektrifiseringstempoet. ID.4 er her og de første kundene har allerede fått bilen som uten tvil blir VWs viktigste i Norge i år. Men 4x4-varianten kommer først til sommeren, og har ID.4 nok appell til å bli landets mest kjøpte bilmodell i 2021?


Dekker de fleste behov

BILTEST: Bortsett fra varebilbaserte flerbruksbiler, er de tradisjonelle flerbruksbilene med fossilmotor og sju seter snart historie. Mercedes GLB kommer derfor som et friskt pust. Vi har målt den mot Ford S-Max og VW Tiguan Allspace, alle med dieselmotor og firehjulsdrift.


Gjerrigknarkene

BILTEST: VW Passat GTE får nå konkurranse fra ladehybride Skoda Superb Vi. De to tvillingene koster omtrent det samme, så er det noen forskjell? Eller vil dieselutgavene av de samme bilene være bedre kjøp? Vi forsøker i denne sammenlikningen å gi noen svar.


Oppgradert Tiguan

PRØVEKJØRT: Når VW nå befinner seg i oppgraderingsmodus for SUV-en Tiguan, er endringene størst der de knapt synes rent visuelt.


Folkevognbussen som ladbar hybrid

Volkswagen-importør Harald A. Møller har nå fått på plass nye Multivan som ladbar hybrid. Det gir en kraftig avgiftsreduksjon som kommer kundene til gode. Men gleden kan bli kortvarig.


Salgsstart for Volkswagen ID.5

Nå starter Volkswagen salget av ID.5-modellene. Det er ikke bare hekken som skiller dem fra ID.4.


Oppdatert T-Roc

Volkswagen foretar en midtlivs-oppdatering av T-Roc, men drivlinjene forblir konvensjonelle uten elektrifisering.


Volkswagens elektriske SUV-Coupé

Volkswagens skal i dag presentere sin nye ID.5. Her er de første bildene av elbilen for dem som setter design i høysetet.


OTA for alle ID.-modeller

Volkswagen lanserer nå OTA-oppdatering for samtlige ID.-modeller. Dermed kan bilen oppdateres mens den står parkert hjemme.


Her kommer fremtidens Passat

SPIONBILDER: Passat har hatt stor suksess som ladbar hybrid i Norge, men den kan bli enda mer aktuell når den om noen år lanseres som ren elbil.


Forsmak på kompakt ID.

Med ID.Life gir Volkswagen en forsmak på en kompakt bybil som skal på markedet i 2025. Her står ungdommen i sentrum.


Forsmak på ID SUV-Coupé

Volkswagen er blant merkene som forbereder seg til bilutstilling i München i september. Der skal de vise sin første elektriske SUV-Coupé.


Brukt SUV til under 250.000

BRUKTBIL: Dårlig rygg, dårlig adkomstvei til hjemmet eller aktiv livsstil er alle argumenter for å kjøpe SUV. Likevel tror mange at denne klassen er forbeholdt «pengefolket». Her viser vi at det ikke nødvendigvis trenger være sant.


Polo GTI i ny tapning

Volkswagens nye Polo er på vei mot Norge, men vi går glipp av den mest lekne i familien.


Volkswagen oppdaterer via skyen

Fra i sommer vil Volkswagen regelmessig sende programvareoppdateringer "Over-the-Air" (OTA) til ID.-modellene, med nye funksjoner og økt komfort.


På vei inn i framtiden

BILTEST: Lang rekkevidde kontra skiboks på taket, er ikke en uvesentlig problemstilling i valget mellom Volkswagen ID.3 og Peugeot e-2008.


Nå kan du bestille ny Polo

Den norske Volkswagen-organisasjonen åpner nå for bestilling av nye Polo. Kun én variant skal tilbys, men den er til gjengjeld godt utstyrt og skreddersydd for Norge.


Norsk spesial på ID.3

Volkswagen lanserer nå spesialutgaven ID.3 Sport som er skreddersydd for norske kunder.


Her er neste generasjon Multivan

Volkswagen har lansert en ny generasjon av sin fleksible Multivan som tilbys i en rekke forskjellige versjoner og for første gang som ladbar hybrid.


Sporty og kompakt

SPIONBILDER: Her kommer en umaskert Volkswagen SUV du ikke har møtt før. Se godt på bildene, for du får neppe se bilen på norske skilter.


Kompakte venner

BILTEST: I månedens kompaktbiltest møter Ford Focus verdens to mestselgende personbiler: Toyota Corolla og Volkswagens nye Golf.


Volkswagens 3. ikon

PRØVEKJØRT: Alle de som har bestilt Volkswagens nye «ikon» ID.3 uprøvd, kan bare glede seg.


Det perfekte kompromiss?

PRØVEKJØRT: Ønsker du deg crossover? Familiebil? Sportsbil? Hvis svaret er ja, skal du vite at Volkswagen T-Roc R er rene kinderegget som oppfyller tre ønsker på en gang. Hvis man ser bort i fra de fire enderørene og et og annet designelement, kunne bilen sett ut som en hvilken som helst annen crossover.