BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

VW kupp: Obi-Wan Kenobi kjører ID.Buzz

Det er ikke sagt at det skal komme en ny Star Wars film der ID.Buzz skal buzze mellom planetene. Men Jedi-mesteren selv, og to av droidene, skal vise frem Volkswagens nye elbil i tiden som kommer.


ID.1 og ID.2 kommer som VWs urbane elbiler i 2025

Med ID.Life (bildet) viste Volkswagen i fjor høst en forsmak på hvordan de tenker seg en liten, elektrisk SUV hvis lansering er framskyndet fra 2027 til 2025.


Dropper jubileum-Golf R, blir for dyr i Norge

Til 20-årsmarkeringen av R-divisjonen har VW puttet nye 13 ekstra hester under panseret på den allerede historisk raskeste Golf R.


Touareg ble mor til mange SUV-er fra VW-konsernet

VW Touareg rundt 20 år utpå ettersommeren. Ikke bare ble den mor til flere viktige SUV-er i VW-konsernet, men den har nå også rundet millionen.


Hybride utfordrere

BILTEST: Mitsubishi og Volkswagen er igjen blitt konkurrenter og møtes ved stikkontakten. Vi ser nøyere på hva som skiller og forener Mitsubishi Eclipse Cross og VW Tiguan eHybrid.


Originalen

PRØVEKJØRT: Som en av de raskeste fossile til under 500.000 kroner, appellerer Golf GTI til dem som har dårlig tid.


En litt flottere el-VW

Er 18.000 kroner et passende tillegg for å oppgradere fra VW ID.4 til den litt tøffere kupe-SUV-en ID.5? Tja, det vil kun tiden vise. Uansett er de første bilene i Norge nå, men med måneders leveringstid for dem som ikke allerede har bestilt.


VWs nye marginkonge

Til nå har det vært Porsche som har oppnådd de beste marginene i VW-Gruppen. Men nå som resultatene for de aller minste også oppgis, er det blitt en ny sjef.


Seierherrene

BILTEST: Noen trenger god plass, andre veksler ekstra beinplass i baksetet inn i mer premium innpakking. Møt tre høyaktuelle elbiler: Mercedes EQA 250, Skoda Enyaq og VW ID.4.


Nå kan du bestille toppmodellen T-Roc R

Volkswagen har nylig foretatt et ansiktsløft av T-Roc. Nå er den potente toppmodellen bestillingsklar.


Nye oppdateringer for ID-modellene

Volkswagen er klar med ny programvare for ID.-modellene. Det vil også komme eksisterende bileiere til gode.


I pose og sekk

BILTEST: Velger du en ladehybrid får du i både pose og sekk: en nullutslippsbil når du vil, og null rekkeviddeangst når du skal langt. Mercedes Benz A250e og VW Golf eHybrid er to attraktive kompakt-varianter.


Ren og skjær spekulasjon

RENDERINGER: Etter Golf og Passat har Tiguan vært tredje mest solgte VW-modell de 15 årene den har eksistert. Men har modellen noen fremtid nå som elbilene overtar stadig mer av salget?


Endelig 4x4 på ID.4

PRØVEKJØRT: VW ID.4 GTX gir ikke GT-følelse i nærheten av bensinfetteren GTI. Men firehjulsdriften kommer garantert til å gjøre ID.4 GTX til en av bestselgerne i Norge.


Vanedannende

PRØVEKJØRT: I Touareg har Volkswagen forsøkt å tone ned hvor flott bilen egentlig er, for ikke å skygge for Audi, Porsche og ikke minst for Bentley.


Nedtellingen er godt i gang

SPIONBILDER: I år kommer endelig den etterlengtede ID.Buzz på markedet, og det i mange varianter.


T-Roc i ny tapning

Selv om elbilene dominerer registreringsstatistikken, er det fortsatt et marked for bensin- og dieselbiler. Volkswagen vil ha sin del av kaka, og nå starter salget av en oppgradert T-Roc.


Den nye folkebilen

PRØVEKJØRT: Volkswagen jager opp elektrifiseringstempoet. ID.4 er her og de første kundene har allerede fått bilen som uten tvil blir VWs viktigste i Norge i år. Men 4x4-varianten kommer først til sommeren, og har ID.4 nok appell til å bli landets mest kjøpte bilmodell i 2021?


Dekker de fleste behov

BILTEST: Bortsett fra varebilbaserte flerbruksbiler, er de tradisjonelle flerbruksbilene med fossilmotor og sju seter snart historie. Mercedes GLB kommer derfor som et friskt pust. Vi har målt den mot Ford S-Max og VW Tiguan Allspace, alle med dieselmotor og firehjulsdrift.


Gjerrigknarkene

BILTEST: VW Passat GTE får nå konkurranse fra ladehybride Skoda Superb Vi. De to tvillingene koster omtrent det samme, så er det noen forskjell? Eller vil dieselutgavene av de samme bilene være bedre kjøp? Vi forsøker i denne sammenlikningen å gi noen svar.


Oppgradert Tiguan

PRØVEKJØRT: Når VW nå befinner seg i oppgraderingsmodus for SUV-en Tiguan, er endringene størst der de knapt synes rent visuelt.


Folkevognbussen som ladbar hybrid

Volkswagen-importør Harald A. Møller har nå fått på plass nye Multivan som ladbar hybrid. Det gir en kraftig avgiftsreduksjon som kommer kundene til gode. Men gleden kan bli kortvarig.


Salgsstart for Volkswagen ID.5

Nå starter Volkswagen salget av ID.5-modellene. Det er ikke bare hekken som skiller dem fra ID.4.


Oppdatert T-Roc

Volkswagen foretar en midtlivs-oppdatering av T-Roc, men drivlinjene forblir konvensjonelle uten elektrifisering.


Volkswagens elektriske SUV-Coupé

Volkswagens skal i dag presentere sin nye ID.5. Her er de første bildene av elbilen for dem som setter design i høysetet.