BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

VW skrur opp tempoet

Volkswagen hadde en stor pressekonferanse fredag der det dukket opp en del nyheter og hvor det klare budskapet var at de skrur opp tempoet for å møte den nye tidsregningen. Men samtidig forsvant mye av budskapet i støyen fra et par andre bransjekjemper.


Nye ID.4-varianter å velge mellom

Da Volkswagen åpnet reservasjonslisten for ID.4 i fjor høst, var det kun to valgmuligheter. Nå øker utvalget, men fortsatt må du se langt etter firehjulsdrift.


Nå kan du bestille Tiguan som plug-in

Fra torsdag 28. januar kan nye Volkswagen Tiguan også bestilles som eHybrid. Den ladbare SUV-en kommer gunstig ut i det norske avgiftssystemet. Men den mangler en egenskap mange nordmenn setter pris på.


Gjenfødt Harlekin

Nederlandske Ben Pons sparket i gang Volkswagens Transporter. Nå har etterfølgerne hans gjenskapt legendariske Harlekin.


Ny innstegsmodell fra VW

Volkswagen lanserer nå ID.3 i en versjon med mindre batteripakke. Her er det penger å spare for dem som klarer seg med kortere rekkevidde.


VW satser stort

Med en forsiktig teasing forteller Volkswagen at Audi skal ikke få være alene om sin store luksus-elbil, Artemis. Her kommer Trinity.


Fremtidens Passat

RENDERINGER: Her får du et førsteinntrykk av neste generasjon Passat. Modellen kommer på markedet først i 2023.


Stadig mer bærekraftig bilproduksjon

Bilprodusentene jobber på mange felter for å bli mer bærekraftige. Når Volkswagen går over til klimanøytral transport av batterier gir det en betydelig besparelse i CO2-utslippene.


Feiring med droner

Volkswagen feiret ID.4-debuten i Kina med 2000 droner. Hvem trenger fyrverkeri?


Arteon med plugg

Volkswagens toppmodell, Arteon, er nå salgsklar som ladbar hybrid. Men ikke i Norge.


Hannover får nye jobber

For Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover må det være en stor oppmuntring at de er tildelt nye betydningsfulle jobber av Wolfsburg, og dermed sikrer arbeidsplasser i mange år fremover.


A-Ha fronter VW-bussen

Sammen med den elektriske buss-varianten av T6 brukte et stort film- og fototeam et døgn i Kristiansand-området fordi A-Ha skulle fortelle at ABTs e-utgave av Transporteren virkelig var et statement.


Satser tungt på VW ID.4, kan bli bestselger i 2021

Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien.


Råtten feiring av viktig fødselsdag

Det er noe med å fornekte sitt opphav som sender tanker tilbake både til Bibelen og til gamle romere. Uansett gir det er vond smak i kjeften når Volkswagen feirer K70 uten å nevne NSU med et ord.


Ulv i fåreklær

Volkswagen har dratt lakenet av sine nye Golf R som ifølge produsenten er den kraftigste og kjappeste serieproduserte Golf noensinne.


Lanseringstidspunkter og priser for nye Caddy er klare

Nye Volkswagen Caddy kommer til Norge i løpet av fjerde kvartal. Nå røper importøren prisene på femte generasjon av storselgeren.


Ladbare hybrider i toppsjiktet

Volkswagen lanserer nå Touareg i to ladbare hybridutgaver. Den kraftigste ligger svært nær Cayenne E-Hybrid i ytelser.


GTI for de mest lekelystne

Volkswagen lanserer nå sin nye GTI i en Clubsport-utgave med ekstra krefter og kjøreegenskaper skreddersydd for Nordsløyfa.


Her er Volkswagens første el-SUV

Som lovet lanserer Volkswagen sin andre ID-modell og sin første SUV basert på MEB-plattformen. Det blir interessant å se hvordan den takler konkurransen mot sin tsjekkiske fetter.


Flere nye Golf-modeller kan bestilles

To ladbare hybridmodeller, en mild hybrid samt den sportslige Golf GTI er nykommere som nå kan bestilles hos norske Volkswagen-forhandlere.


Bryllups-Boble

I fjor samlet VW of America noen av de mest spektakulære spesialbygde Boblene til Amelia Islands klassisk-bil stevne. Blant annet denne – også kalt Bryllups-Bobla.


Tidenes største Albjerk-utlevering

Fredag ble en merkedag både for Albjerk Bil Lier og entreprenøren Kjeldaas AS i Sande i Vestfold. Da ble 27 nye varebiler overlevert.


Marginalisert volumselger

Norges suverent mest solgt bil gjennom tidene kommer nå i ny innpakning. Du får neppe se den hos din VW-forhandler.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?


En titt inn i Volkswagens neste ID

Volkswagen har startet nedtellingen til lanseringen av sin første el-SUV. Her får du en titt på innsiden av ID.4.