BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Honda

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Her er neste generasjon HR-V

SPIONBILDER: Honda er knapt synlig på den norske registreringsstatistikken, men i løpet av året kommer nye modeller som kan passe bra i det norske markedet.


Forsmak på ny Civic

Honda i USA har gitt oss en forsmak på neste generasjon Civic. Modellen som er nærmest usynlig på den norske registreringsstatistikken er blant de mest populære biler i USA.


Honda fortsetter el-sporet

Til Beijing har Honda med seg en ny plug-in CR-V og en helt ny elbil. Foreløpig konsept, men ingen tvil om at den skal produseres.


To like, men ikke helt like

BILTEST: Honda HR-V Sport og Mitsubishi Eclipse Cross er to kompakte, og tilsynelatende like SUV-er. Men det er utenpå.


Ny generasjon Type R

SPIONBILDER: Her er Honda ute og tester neste generasjon Civic Type R. Fortsatt er den godt maskert, men våre fotografer lar seg ikke lure.


Undervurdert

PRØVEKJØRT: Honda Civic er den lille familiebilen som amerikanerne står i kø for å kjøpe, men som nordmenn knapt er klar over at eksisterer.


Gullivers andre eventyr

Det var en viss logikk i at All Blacks, New Zealands rugbylag, gikk sammen med Iveco i en stor sponsoravtale. «Bygget på samme måte» var tag-linjen. Men Italias rugbyherrer og Hondas søte e? En slags Gulliver-historie?


SUV-kampen

BILTEST: Endelig er Honda startklar med hybrid CR-V. Samtidig går Toyota til angrep med ny og forbedret RAV4, mens Mitsubishi posisjonerer seg med oppgradert Outlander. Det er duket for SUV-kamp.


SUV-er med eksosrør

BILTEST: Begrunnet i få valgmuligheter og årelange køer for å sikre seg en elektrisk variant, ender to av tre som handler SUV opp med en bensin- eller dieseldrevet modell. Med dette som bakgrunn ser vi i denne testen nærmere på tre, høyaktuelle bensindrevne familie-SUV-er.


Her er nye Honda Jazz

Honda Jazz kommer nå i ny drakt, med hybridteknologi som standard.


Lever Honda i sin egen verden?

Bilen er kul og kjøreglad, men når Honda setter en altfor høy pris i dagens marked tror jeg prosjektet er dødt før det er startet.


Honda e i produksjon

Honda har nå startet produksjonen av sin kompakte elbil. Publikums-debuten finner sted i Frankfurt til uka.


Vi har kjørt Honda e

FRANKFURT: Vi er blant meget få journalister som har fått kjøre Hondas kommende elbil på testbane. Her er våre førsteinntrykk.


Oppgraderer HR-V

Honda er ute med en «ny» utgave av SUV-en HR-V.


Honda på batteri

Hondas elektriske kompaktbil har alle ventet på siden konseptet ble klodens kjæledegge etter Frankfurt-utstillingen for nesten to år siden. Nå er den klar. Litt annerledes.


Hondas nye by-elektriske

Vi har fått de første glimtene av Hondas nye kompakte elbil. Den skal debutere på Genève-utstillingen om et par uker og heter Tomo.


Hondas urbane revisjon

Nå har Honda sluppet det første inntrykket av sin kommende bybil. I forhold til det konseptet vi så i Frankfurt 2017 er den åpenbart vesentlig revidert.


Hondas autonome muldyr

Honda gjør seg klar for CES 2019 – den store elektronikkutstillingen i Las Vegas som markerer starten på året for alle teknologifrelste.


Sporty HR-V

Honda lanserer en spesialutgave av sin kompakt-SUV. Målgruppen er de som foretrekker sportslige kjøreegenskaper.


Denne kan bli en norsk hit

SPIONBILDER: Her er Hondas urbane elbil ute på test i Tyskland. Den kan komme til å sjarmere mange nordmenn når den settes i produksjon.


Button avslutter imponerende kvintett

Da Jenson Button halte i land en ny runderekord på Hungaroring, var han i realiteten med på å avslutte en voksen femkamp-øvelse som Honda hadde satset på.


Hondas ATV har vokst opp

Med en litt mer militær farge kunne denne gått rett inn i Trident Juncture-øvelsen. Honda har laget en ATV som er blitt voksen.


Europa-debut for Honda CR-V Hybrid

Kort etter lanseringen av nye Honda CR-V følger nå en utgave som kan bli ekstra interessant for Norge.


Honda CR-V Mk. 5 på veien

Det er jo akkurat som Honda ikke vil. I Europa solgte de så vidt 75.000 biler første halvår i år. I Norge, snaue 500 og 0,6 % markedsandel. Det er i hvert fall ikke bilenes skyld.


Noe du lurer på om Honda CR-V?

Hondas CR-V var lenge verdens mest solgte SUV. Den posisjonen tapte den. Honda var også lenge et av de merkene på det norske marked med størst respekt. Det har vel også endret seg. Men nå kan vi kanskje få svar på noen spørsmål.