BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Muskel-SUV fra Alpina

BMW-spesialistene hos Alpina er klar med sin spesialversjon av BMWs største SUV. Her er det muskelkraft og luksus i utsøkt kombinasjon.


Facelift og ny toppmodell

SPIONBILDER: BMW er snart klar med en oppgradert 5-serie. Det inkluderer også en ny M5, men nå kommer i tillegg en spesialutgave for dem som ønsker enda mer potens.


BMW med ny gjenoppliving

Det er ikke lenge siden BMW kunne vise oss Garmisch – et tidligere karosseriforslag som de nå hadde hentet frem og bygget på nytt, 50 år senere.


Snart kommer BMWs nye Firer

Lansering av neste generasjon BMW 4-serie nærmer seg med stormskritt. Nå har BMW delt bilder fra testing av nykommeren.


BMW fornyer «Norgesbilen»

SPIONBILDER: Her er en av BMWs mest populære modeller i Norge. Snart kan den få enda flere fordeler.


Fortsatt hydrogen i fremtiden

Med all innsats rundt batterielektriske biler de siste årene har brenselceller kommet i bakgrunnen. Hydrogendrevne biler kan fortsatt være en del av fremtiden, men det fins en del forutsetninger om man skal lykkes.


Bare å gruglede seg

SPIONBILDER: Her er ferske bilder av neste generasjon BMW 4-serie Coupé. Om du frykter den nye fronten, er det bare å grue seg videre.


Ekstreme testprosedyrer

En ny bilmodell må gjennom ekstreme utfordringer før den kan settes i produksjon. Mens noen testlag hutrer i svensk Lappland oppsøker andre afrikanske ørkenlandskap og ekstrem varme.


BMW dropper 100 års tradisjon

Da Volkswagen endret logo for noen måneder siden var det ikke særlig dramatisk. Den gikk fra å være kjedelig til å bli kjedelig. Når BMW når gjør det samme er det litt tristere.


Elektrisk kjøreglede fra BMW

Når BMW drar sløret av Concept i4 gir de oss en forsmak på hva vi har i vente når de skal presentere sin første elbil i mellomklassen i 2021.


Her er BMW-en mange har ventet på

BMW fortsetter elektrifiseringen av hele produktporteføljen. På bilutstillingen i Genève får flere nye modeller sin premiere, deriblant én som mange nordmenn har ventet på.


BMW X7 xDrive30d

PRØVEKJØRT: Det er noe svært unorsk over enorme BMW X7.


Uavgjort

BILTEST: Audi A6 og BMWs 5-serie har så mange fellestrekk at merketilhørighet sannsynligvis teller mer enn selve bilen i valget mellom de to.


Flere ting i fokus

BILTEST: Nye Ford Focus lover å være merkets mest teknologisk avanserte bil, samtidig som den skal være morsom å kjøre. Vi har latt den bryne seg på to klassemestere i nettopp tech og kjøreglede.


Stadig mer elektrisk

Så godt som alle bilprodusenter har uttalte mål om elektrifisering. BMW er blant dem som er kommet lengst.


BMW oppgraderer

BMW presenterer en oversikt over nyheter og oppdateringer som innføres i løpet av våren. Elektrifisering og utslippskutt står i fokus.


Nye ladbare SUV-er fra BMW

BMW tilbyr ladbare hybrider i mange segmenter. Nå lanseres to nye modeller – den ene av dem er svært aktuell for Norge.


BMW på elektronikkshow

BMW er blant de mange bilprodusentene som viser fremtidsteknologi på CES, den store elektronikkmessen i Las Vegas som pågår i disse dager.


Så lang rekkevidde får BMW iX3

Det er fortsatt et år til den kommer på markedet, men nå røper BMW hvor lang rekkevidde deres første el-SUV får. I tillegg får vi en annen detalj som ikke er like positiv sett med norske øyne.


Mye muskler og lang rekkevidde

BMW har røpet en del detaljer for sin kommende i4, men den lanseres ikke før i 2021 og har to modeller foran seg i køen.


BMW M2 for de mest entusiastiske

Det har ligget i kortene at BMW skulle lage en spesialutgave av M2 for de som gjerne gir slipp på komfort for å oppnå enda bedre kjøreegenskaper. Her er den.


Nok en ladbar BMW

Snart er BMW klar med nok en ladbar hybrid. Denne gangen dreier det seg om en populær SUV.


Imaginær BMW

RENDERING: Her er en BMW som kun fins på tegnebrettet. Men det er lov å drømme.


Tilbake til fremtiden

BILTEST: De har til sammen 984 hestekrefter og 13 sylindre, koster 4,2 millioner kroner, er begge to-setere og kabrioleter – men under skallet kunne de knapt vært mer forskjellig.


BMW-favoritt blir heftigere og rimeligere

BMW kommer nå med M340i xDrive, som ligger an til et realt avgiftskutt fra nyttår.