BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nissan

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Samurai-kampen

Hvis ikke Nissan hadde snublet i januar hadde vi ikke hatt noen førsteplass-kamp å se frem mot. Nå er det fremdeles Toyota som leder Japan-mesterskapet. Marginalt.


Bilsalget ned – Nissan Leaf opp

Nissan Leaf sto igjen som ubestridt vinner da salget i oktober falt med 6,6 prosent til 11.655 biler. 10.375 nye Leaf i år, og det nærmer seg nå 50.000 av dem på norske veier.


Rundet 10.000 Leaf i går

Nissan passerte i går 10.000 nye Leaf i Norge i år og kan som merke samtidig feire å ha levert 51.000 elektriske biler i Norge når nye og bruktimporterte regnes med.


Qashqai får nye drivlinjer

Nissan er ikke til stede på Paris-utstillingen, men velger likevel å lansere nye drivlinjer til Qashqai mens utstillingen pågår.


Nissan viser camper-serie

Nissan demonstrerer at deres varebiler egner seg ideelt for ombygging til bobiler. De kan til og med by på en utslippsfri variant – har noen andre det?


Nissan viser skikkelig spacet Navara

Driver du med avansert stjernekikking er kanskje Navara Dark Sky Concept drømmebilen. Konseptet er utviklet i samarbeid med Den Europeiske Romfartsorganisasjon ESA.


Smått og veldig flott

BILTEST: Grensene mellom bilklassene blir stadig mindre tydelige. Småbilene er nå like store som kompaktbilene var for ti år siden, og i Europa blir veksten i småbilsalget kun slått av SUV-ene. Bils testteam har sett på tre av årets nyheter og målt dem mot klasseleder Toyota Yaris. På de neste sidene ser du hvordan det gikk.


Leaf i NISMO-versjon

Dette høres umiddelbart veldig spennende ut. I Tokyo lanserer nå Nissan sin Leaf i en spennende Nismo-utgave.


Bygget for sol og strand

Sol og sommer er for mange ensbetydende med sjøliv. Nissan USA har bygget det de anser som den ultimate strandbilen.


GT-R uten grenser

Her har vi et godt eksempel på at Italdesign jobber helt uavhengig av eieren: Volkswagen-gruppen. De kommer nemlig med en grenseløs Nissan.


Syklistene teller for NCAP

Skal en bil ha full score i Euro NCAP må den kunne oppdage syklister. Dette er 2018-reglene for Euro NCAP.


Nissan med barskere Navara

Spesialistene hos Arctic Trucks har gjort nok en pickup litt mer rampete. Hils på Nissan Navara AT32.


Åpen Leaf, men bare en

Ta det helt med ro, du skal slippe å ta noe standpunkt til denne bilen. Nissan lover de skal nøye seg med ett eneste eksemplar.


Ladbart årets vinner

Elbiler og ladbare hybrider er årets vinnere når første tertial gjøres opp med 3,5 prosent personbiltilbakegang.


Folkets elbilfavoritt

Påskemåneden handlet i hovedsak om mirakelet som førte til at Nissan maktet å kverne ufattelige 2172 Leaf gjennom registreringsapparatet. Selv Tesla satset friskt for å bli først og størst i mars, men måtte gi opp.


Hvem vinner i mars, Nissan eller Tesla?

Det brygger opp til et rotterace mellom Tesla og Nissan om å bli først og størst i mars og i første kvartal.


Rekordsalg av elbiler

Igjen har Nissan løftet elbilinteressen til nye høyder i Norge. Leaf er nå landets mest foretrukne bilmodell.


Sportsbil med ski

Når vinteren kommer og den bakhjulsdrevne sportsbilen kanskje ikke egner seg så godt på det dårlige føret – hva gjør man da? Jo, man setter belter og ski på den!


Første kunder med ny Leaf

I dag kunne fem kunder plukke opp sin nye Leaf som de første i Norge. Aldri tidligere har det vært forhåndssolgt så mange eksemplarer av en elbil kundene ikke har sett.


Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?


Ny Nissan e-NV200

Nissan lanserer nå en ny utgave av e-NV200 med økt batterikapasitet. Dermed blir den enda mer aktuell som både vare- og familiebil.


Lang-rekke el-Nissan. Men ikke til Norge?

I flere land i Europa kan du nå bestille den nye 40 kW-versjonen av e-NV200. Norge er ikke blant dem.


Nissan får egen tankeleser

Det er skummelt når bilen kan oppføre seg som din gamle ektefelle ved å vite nøyaktig hva du kommer til å gjøre eller si, sekundet før du gjør det.


De nye folkebilene: Kjekke og populære

BILTEST: Fordi SUV selger bedre enn noen gang, har vi sett nærmere på fire utfordrere til de tradisjonelle, kompakte familiebilene.


Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.