BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Honda

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Elektrisk fra Honda

Honda viser sin første elbil for masseproduksjon, men den skal markedsføres under et annet navn.


Honda gjør en Evoque-åpen

Vi som trodde New York-utstillingen hadde kommet med alle påske-eggene. Det viste seg at det beste hadde de gjemt til sist.


Ny CR-V – endelig til Europa

I Genève debuterer en av verdens mest solgte SUV-er i helt ny innpakning. En god nyhet for Norge er at den også blir hybrid, men først i 2019.


Forsmak på fremtiden

Hondas luksusmerke gir et SUV-hungrig Detroit-publikum en appetittvekker. Dessverre er det lite som tyder på at vi får se den i Norge.


Ny innsikt fra Honda

Honda viser en ny Insight på Detroit-utstillingen. Selv om den betegnes som en prototyp, kan vi love at den vil skille seg dramatisk fra forgjengerne, både designmessig og teknisk.


Honda med nye roboter

Honda er selvfølgelig på plass på årets CES. Denne gang med det de kaller 3E Robotics Concept. I klartekst er det blant annet en selvgående off-roader og et batteribytte-system for elbiler.


Hondas elektriske par

De er bare konsepter, men skal vise vei for Hondas nye elbiler. Dette er Urban EV- og Sports EV-konseptene.


Elektrifisering hos Honda

Honda føyer seg inn i den grønne rekken og lover: Elektrifisering vil finne veien til alle modellserier.


Honda med heftigere Jazz

Honda lanserer en ny utgave av Jazz på Frankfurt-utstillingen neste måned.


Nå får du Civic som sedan

Den norske Honda-importøren lanserer nå Civic i sedanutførelse med attraktive priser. I tillegg tilbyr de en dieselmotor som holder hva den lover.


Ny Honda CR-V på vei mot Europa

Skritt for skritt nærmer femte generasjon CR-V seg Europa. Nå er den lansert i Australia, og dermed kan vi røpe flere detaljer.


Civic Type R: Endelig komplett

DRESDEN: Honda Civic Type R har i 2017-form blitt mer polert enn forgjengeren, men knivseggen er fortsatt like skarp.


Type R rett rundt svingen

Til uken er det første prøvekjøring av helt nye Honda Civic Type R i Tyskland – og vi tar turen ned for å se hvor store forandringene er fra den utgående modellen.


Hondas fremtid på plass

I mange år var parolen at hydrogenbiler lå minst 20 år inn i fremtiden. Nå er Honda klar med sin Clarity Fuel Cell. En bil som kan dekke det daglige behovet for mange.


Bybiler på forskjellig vis

Det var tre klart iøynefallende bybilkonsepter på årets Genève-utstilling. Det var virkelig påfallende hvor forskjellig oppgavene var løst.


Usikker Brexit-fremtid

Brexit har tydeligvis ikke skremt bilprodusentene helt. Flere velger å investere stort i Storbritannia – men det er mange forbehold.


Ny Honda Civic Type R

Honda Civic Type R er noe av det nærmeste du kommer en rendyrket racerbil. Nå kommer den i ny form, og Honda lover den blir enda mer ekstrem. Vi får håper de også innfrir det andre løftet.


Her er nye Honda Civic

BARCELONA: Honda lanserer tiende generasjon Civic. Vi har fått en første prøvetur med nykommeren som kommer til Norge i mars.


Send oss spørsmål om Civic

Hva vil du vite om Honda Civic? Fyr Løs! Vi er i Barcelona for å kjøre ny Civic. Dersom du lurer på noe om denne bilen vi ikke kan svare på, skal vi stille spørsmålene til rette vedkommende.


Nesten klar Type R

Når Tokyo Auto Salon åpner sine dører i dag, viser Honda en prototyp som gir klare signaler om hva entusiastene har i vente.


Svanesang for Type R

Honda gir sine britiske entusiaster en siste mulighet til å sikre seg et eksemplar av dagens Civic Type R. Selvsagt skjer det gjennom en spesialutgave i begrenset opplag.


Hondas bildelings-bil

Har noen av de store tidligere kommet med et forslag til en bil, spesielt konstruert for bildeling? Honda har i hvert fall lansert sitt forslag.


Når David møter Goliat

BILTEST: Nissan Qashqai innehar posisjonen som etablert SUV, populær og med bred appell. Men etter ti års fravær er Honda HR-V tilbake for å spise av den samme kaka. I vår test ser du hva som skiller de to.


Bruktbil: Honda Civic (2006-2011)

BRUKTBIL: Et skarpt utseende, gode kjøreegenskaper og hyggelig prisnivå bør gjøre Honda Civic verdt en kikk.


Spinning in the rain

Rudskogen, to hotte hatchbacker med til sammen 660 hestekrefter og én profesjonell racingsjåfør. For en dag!