BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Hvem designet 911?

Datteren til Erwin Komenda gir seg ikke. Hun påstår at faren hadde fortjent noen millioner for 911-linjene. Nå har en dommer gitt henne halvveis rett.


Distraksjon-mesteren

En engelsk selskap i forsikringsbransjen har blant annet tatt for seg tester utført av What Car og listet de 20-på-topp bilene med det mest distraherende (eller minst rett-frem) infotainment-systemet.


Ny delingsplattform for campere

Den nystartede delingstjenesten Campr samarbeider med Gjensidige for å gjøre utleie av bobil og campingvogn så trygt og forutsigbart som mulig. Bak tjenesten står en stor aktør.


Forden som yoga-teppe

Carsten Starke opplever akkurat det samme rushkaoset som alle andre i Köln. Men han sitter i Kugaen sin, fullstendig avslappet med et smil og en hvilepuls de fleste ville misunt ham.


Tilbake til fremtiden

Porsche har lovet oss fire samleobjekter i Heritage Design-serien med inspirasjon fra 1950-1980-årene. Her kommer nummer to – 911 Sport Classic.


Niva lever

En firegangerfirer, nesten like ikonisk som den opprinnelige Land Rover, lever fremdeles. Snart 50 år gamle Lada Niva settes sammen i Tyskland, med en ny drivlinje.


Fisker gir hint om ny sportsbil

Henrik Fisker har sendt ut en skisse på en kommende sportsbil. Han lover en rekkevidde på opp mot 90 mil.


Det er i Valdres det skjer

Det arrangeres forbausende mange lokale bilutstillinger eller motorshow på denne tiden av året. Den obligatoriske denne helgen er den som arrangeres av Valdres Gatebil.


Racerbil nr. 10 fra Trondheim, på like mange år.

Det startet i 2010 med fire studenter på NTNU som hadde lyst til å gjøre litt mer enn bare å lære fra boka. For eksempel bygge en racerbil innimellom. De fikk med seg tjue til, og den 3. mai 2012 viste de frem Borealis, sin første bil.


Riversimple med tegn på liv

Rivesimple, lokalisert i Wales nå, er en bil med en spennende oppskrift: lett, kompakt, hydrogen. Problemet er at den ikke har kommet særlig lenger på de 20 årene den har eksistert.


Klart for vårmønstring på Øvrevoll

Etter to års koronakansellering er det endelig mulig å fortsette tradisjonen tro. For 45. gang arrangerer Norsk Sportsvogn Klubb «Vårmønstringen» søndag 8. mai på Øvrevoll Galoppbane i Bærum.


Økt hengervekt for Mustang Mach-E

Den godkjente tilhengervekten på nye Mustang Mach-E økes fra 750 kg til 1000 kg på flere varianter.


Camping på høyt nivå

Man kan saktens lure på om det fins noen målgruppe for en bil som dette, men Delta4x4 har i alle fall lokalisert én på den arabiske halvøya.


Healey i nygammel versjon

En av verdens beste restomod-selskaper, Envisage i Coventry, har nå lansert en kort-serie Austin Healey under eget navn: Caton.


Ur-Porsche på Watt

En britisk startup er klar til å servere deg noe som ser veldig ut som en klassisk Porsche 356, men som har byttet ut boksermotoren med en rotasjonsmotor.


VWs nye marginkonge

Til nå har det vært Porsche som har oppnådd de beste marginene i VW-Gruppen. Men nå som resultatene for de aller minste også oppgis, er det blitt en ny sjef.


Siste finpuss i kulda

Rimac har tilbragt et par uker på Pirellis testsenter i Lappland med sin Nevera. Snart er de første kundebilene ute.


Sally Carrera kommer tilbake

Porsche er blant de mange som stadig kaster et blikk i jubileums-kalenderen. Nå fant de ut at Sally Carrera fyller 20 år – hvorfor ikke bringe henne tilbake?


Ingen påske uten Jeep-safari

Hver påske samles Jeep-entusiaster i villmarken for å dyrke sin felles hobby. Produsenten benytter anledningen til å sjekke interessen for nye ideer.


Rap og moteklær

Du tilhører kanskje ikke dem som er veldig opptatt av om den store diamanten Rihanna flashet for noen dager siden er en presang fra barnefaren og at det betyr at hun er forlovet? Da er du kanskje ikke så opptatt av a$ap rockys forhold til Mercedes heller?


Hertz gjør storinnkjøp hos Polestar

Hertz og Polestar annonserer et globalt samarbeid som inkluderer kjøp av inntil 65.000 elbiler de kommende fem årene.


En 911 du ikke finner maken til

Nok en gang har Porsche vist hva som er mulig å få til gjennom deres Sonderwunsch-avdeling. 911 Classic Club er en gammel bil som er blitt helt ny. Og helt unik.


Nissan-drøm om e-racing

Kombinasjonen av Formula E og den nye Ariya sparket i gang litt ekstra kreativitet hos Nissan. Opp dukket Ariya Single Seater Concept.


Nissan bedrer ramen-opplevelsen

Ikke si at det ikke skjer fremskritt i verden. Hva med skvalpefri ramen-servering takket være en spesiell stabilitetskontroll i Nissans nye Ariya?


Nordmenn skeptiske til selvkjør

En fersk internasjonal undersøkelse viser at nordmenn er meget skeptiske til selvkjørende biler.