BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Hyundai ser seg tilbake

Nå har også Hyundai hevet seg på restomod-bølgen. De gjør det med virkelig stil, og gjenoppliver den gamle Pony.


Rudskogen klar for Taycan-innrykk

Allerede ruller det 1427 Taycan på norske veier. Nå kan eierne også hygge seg med banekjøring – helt uten rekkeviddeangst.


Mange fikk sin nye bil i april

Det ble registrert 13.166 nye biler i april. Sammenlignet med samme måned i fjor er det en økning på nesten 80 prosent.


Tysklands mest populære elbil

Gjetter du hvilken som er Tysklands mest populær elbil?


Yamaha med ny superbilmotor

Yamaha har bygget motorer for andres super- og racerbiler før, de. I tillegg til at de har bygget en og annen juvel for to hjul. Nå er de inne på hyperbil-markedet igjen.


Ford starter utlevering av Mustang Mach E

Et skip fullastet med kundesolgte Ford Mustang Mach-E ankom i dag Drammen havn. Dermed starter overleveringene til norske kunder for fullt de neste ukene, og de fortsetter med store volum gjennom mai og inn i juni.


Fremskritt som ikke syns

Det er mulig, kanskje sannsynlig til og med, at dette var den største nyheten for bilens fremtid som ble presentert for noen dager siden. Men det er ikke lett å bli begeistret.


Kinesisk luksus på norgesturne

Har du lyst til å sjekke ut kinesisk luksubil på nært hold? Snart dukker den opp hos en forhandler i ditt område.


BYD lanserer ny elbilplattform

Kinesiske BYD følger i rekken av produsenter som lanserer dedikerte elbilplattformer. Til Shanghai hadde de også med seg en spennende konseptbil.


Nå starter mc-sesongen for fullt

MC-Norge er på full fart inn i en ny sesong, og rundt 170 000 tunge motorsykler kan gjøres klare til start. For så mange er det faktisk av dem her i landet. Med en snittalder på drøyt 22 år, er det alt annet enn en ny motorsykkelpark.


Planlegging og flaks kan gi gratis leiebil

Studerer du i Trondheim og skal besøke venner i Oslo? Med litt flaks kan du få helt gratis leiebil.


Elbil for storfamilien

For kort rekkevidde, for liten plass til passasjerer og bagasje. Dette er kjente argumenter fra de som mener elbiler ikke kan dekke familiens behov. Her lanserer Mercedes en bil som tar knekken på minst én av mytene.


Cupra offisielt på plass i Norge

Cupra er nå offisielt lansert og på plass i Norge. Deres første egenutviklede og -designede bilmodell, Formentor, åpner salget gjennom merkets norske nettside.


Designet sin egen bårebil

Den bilen Prins Philips kiste blir fraktet på nå lørdag er en Land Rover med spesielle begravelsesfinesser, designet av prinsen selv for 18 år siden.


Volvo vil over til netthandel

Volvo Cars har gitt klart uttrykk for at de forventer at bilsalg i fremtiden vil foregå på nett, uten at du trenger oppsøke en forhandler. Nå er de første brikkene på plass.


Tesla vil ha enda større del av kaka

Tesla Model 3 er Norges suverent mest solgte bilmodell om vi summerer tallene fra 2019 frem til i dag. Nå tar Tesla grep som kan gi dem innpass i et helt nytt segment.


Bentley til topps – for tredje gang

Det ser ut som om Bentley også har oppdaget at den greieste måten hvis du vil til topps på Pikes Peak, er å gro vinger.


Kinesernes inntog i Norge

De første kinesisk-produserte bilene er allerede på plass i Norge. Vi kommer til å stifte bekjentskap med en rekke nye navn i løpet av 2021. Det er bare å glede seg.


Polestar: Ingen snarveier til klimamål

Polestar har som mål å lage sin første virkelig klimanøytrale bil i 2030. Uten å plante trær.


Årets bil nummer 367

Det er faktisk folk som tar «Årets Bil» på alvor. Spesielt de – først og fremst herrene – som stemmer på dem. Her er en Årets Bil som i hvert fall skal ha skryt for å være en god forretningsidé.


Høy fart i bilsalget

Registreringstallene for mars er summert og viser en økning på 23 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. For første gang på lenge er også salget av varebiler i pluss.


10 på topp blant elbiler

Siden vi fortsatt ikke er ferdig med første kvartal er det vel fremdeles lov å se tilbake på året som har gått.


Magaplask fra VW

Det er mulig Volkswagen klarte å få litt oppmerksomhet rundt elbilsatsingen sin, men ikke på en måte noen kunne ha ønsket.


Halvgammel gammel, Porsche

Hva er det med Porscher? Her er det en tysker som tar en 964 fra cirka 1990, og bygger den om til en 60-911-modell. Og for det kan han ta bagatellmessige 600.000 euro!


Centodieci den Første

Det er nesten så man begynner å lure på om Bugatti ikke har klart å selge alle sine Centodieci når de må gjøre verden oppmerksom på at de nå er i ferd med å fullføre den første prototypen.