BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Oslo Motor Show

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).


Knallsuksess for OMS

Med drøyt 40.000 besøkende ble det niende Oslo Motor Show akkurat den suksessen alle involverte hadde håpet på.


Laaaang Scania dro det lengste strået

Lasse Hansen sikret seieren i Scandinavian Truck Trophy med sin spesialombygde Scania S500 SXL «Mockingjay». Karlmorten Mortensen fra Tromsdalen kapret andreplassen med sin Scania R730 trekkvogn.


Kunst og motorsykkel

Motorsykkelen til bergenseren Henning H. Dyrkolbotn heter Edvard, og Grieg står på sokkel ved siden av sykkelen. Men egentlig er det en kulturtilpasset Triumph Speed Twin fra 1956.


En dag i godtebutikken

Om det er ATV’er eller offroadere eller Stance – eller noe som kan likne på yrkesbiler du er interessert i – Oslo Motorshow tilfredsstille alle ønsker.


Fredrik Aasbøs ville Hot Rod-stunt

Den ser ut som noe Reodor Felgen begynte på, men ga opp og overlot resten av jobben til mekanikeren og tusenkunstneren Erik Nilssen.


Endelig i Norge: Ford Transit Custom 4x4

Ford Transit Custom med firehjulsdrift debuterer i Norge på Oslo Motor Show med Extrem Konzepte i Tyskland som produsent og MS-RT Norge som importør.


Blant kunstverk på OMS

– Dette er jo et kunstverk. Ordene tilhører samferdselsminister Jon Georg Dale som sammen med avgått samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avduket Ghost of 7 på første dag av et Oslo Motor Show hvor høydepunktene står i kø helgen gjennom.


Drømmebiler med vingedører

Som raskeste produksjonsbil med toppfart på 260 km/t tok Mercedes SL 300 Gullwing nesten pusten fra verden i 1954. La Gullwing og den drøyt 50 år yngre etterkommeren Mercedes SLR ta pusten fra deg på helgens Oslo Motor Show.


Nytt Bil i postkassen

Ingen nordmenn er i nærheten av å ha en like omfattende superbilsamling i garasjen som moldenseren Arne Fredly. Les om bilene hans i seneste nummer av bladet Bil, som også inneholder magasinseksjonen til helgens Oslo Motor Show.


Har restaurert en ekte E30 Jägermeister-BMW

Den er rask, det er bare to av dem i verden, den ene er norsk – og den er på Oslo Motor Show. Møt The original 1992 Jägermeister DTM M3.


Ghost of 7 på OMS

Tusenvis av arbeidstimer ligger bak selvbyggeprosjektet til John Lien og hans seks alliansepartnere i Ghost of 7 når det som et av høydepunktene på Oslo Motor Show kommende helg avdukes av samferdselsminister Jon Georg Dale.


Showtrucks og gamle slitere på Oslo Motor Show

I E-hallen finner du de aller største bilene på Oslo Motor Show. Her er alt fra digre fargesprakende show-trucks fra Sverige og Finland, lekre norske lastebiler og til fine veteranlastebiler og pickuper.


Superbiler på OMS

Også i år krydrer investoren Arne Fredly Oslo Motor Show med supersportsbiler få har hørt om og som aldri før er vist i Norge.


Fredric Aasbø sørger for svidd gummi på Oslo Motor Show

Gled deg til møtet med driftingmesteren Fredric Aasbø når han svir gummi på Oslo Motor Show på Lillestrøm siste helgen i oktober. Og gå ikke glipp av avdukingen av Aasbø nye og norskbygde Hot Rod.


Se Audi e-tron på Oslo Motor Show

26. oktober kan du på Oslo Motor Show se, ta på og prøvesitte e-tron, Audis første batterielektriske bil.


Norges beste ruteskifter

Med 20.000 i premiepotten og kvalifisering til neste års VM i Tyskland var det duket for god spenning i årets NM i ruteskift.


Designet eget urmerke

Torgeir Sanders ser ut som en urmaker, men er det ikke. Derimot har han som en av få nordmenn designet og satt i produksjon og salg sitt eget klokkemerke.


Mange veier til Rom

Med utgangspunkt i to Volkswagen Bobler har Christian Skaret og Arne Michael Karlsnes endt opp med to vidt forskjellige resultat.


Nordsløyfekjøring på Oslo Motor Show

Lyst til å kjøre den legendariske Nordsløyfa og ikke har tid eller råd til å dra til Nürburgring? Du har muligheten i hele dag – i simulator på Oslo Motor Show. Og kanskje får du mulighet til å kappkjøre med Petter Solberg?


Ekstreme detaljer

Av og til lønner det seg å kikke ekstra nøye på ting. Dette er detaljer på ekstremnivå.


Det bugner av tungt på OMS på Lillestrøm

Aldri har vel de tyngre vært bedre representert på Oslo Motor Show i Varemessens haller på Lillestrøm.


Tror på storinnrykk på Oslo Motor Show

Fikk du ikke med deg fredagens Bugatti-brøl på Oslo Motor Show? Fortvil ikke. Du har mulighet til å få med deg både Bugatti og alt det andre lekre på OMS hele helgen gjennom.


Her er Chiron i Norge

I dag ble den eneste Bugatti Chiron i Norge avduket på Oslo Motor Show – med celebre gjester til stede.


Alt klart for show

Fredag åpner Oslo Motor Show. Her er en sniktitt på hvordan det så ut en dag før åpningen.


Stance og stil

Å si at stance-stilen er siste skrik blir vel ikke riktig, men at den er utrolig populær kan man ikke vri seg unna.