BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Oslo Motor Show

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).


Buick-glede på OMS

Gled deg til tre av landets flotteste Buick-modellene når et av verdens eldste bilmerker inntar Oslo Motor Show. Disse tre har aldri vært stilt ut sammen noen gang i Norge.


Café-racernes tid

Motorsykler er en naturlig del av Oslo Motor Show, og i år er det café-racerne som får ekstra oppmerksomhet.


Kustom-konge til Norge

John D’Agostino kommer til Norge og til Oslo Motor Show. Der skal han vise frem bil og møte fans hele helgen.


Bugatti Chiron til OMS

Bugatti satte verdensrekord på øvelsen 0-400-0 med Chiron. Nå kommer den til Oslo Motor Show.


Best i bilspill

Ole Steinbråten ble tidenes første vinner av Bilsport Online Racing Cup.


Ny rekord for Oslo Motor Show

Togstreik til tross, 40.586 besøkende bilentusiaster resulterte i ny besøksrekord for det sjuende Oslo Motor Show sist helg.


Dobbeltseier i lastebilhallen

Berthon Jönsson imponerte nok en gang de fleste med sine fantastiske lastebiler, og fikk med seg to pokaler fra Lillestrøm hjem til Sverige.


Valuta for stemmene

I sommer arrangerte Oslo Motor Show en facebook-avstemning der publikum kunne velge inn biler de gjerne ville se. Det har de jommen fått noe igjen for.


Takket Ketil Solvik-Olsen for initiativet til å bygge ut Vegmuseet

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen er så opptatt av kjøretøyer og deres historie at han nå foreslår en foreløpig bevilgning på 10 millioner kroner til å utvide Norsk vegmuseum ved Hunderfossen i Øyer kommune slik at det også kan huse innholdet i det nå nedlagte Norsk kjøretøyhistorisk museum på Lillehammer.


AC Schnitzers siste påfunn

AC Schnitzer ligger ikke på latsiden. Deres siste påfunn heter ACL2, er kun bygget i ett eksemplar og står utstilt på Oslo Motor Show.


Bilistenes venn?

Etter først å ha foredratt om bilens viktighet som limet i det langstrakte Norge, bar det for Siv Jensen rett ut i garasjen der racingbilene var parkert på Oslo Motor Show, på med kjøredress og ut på banen. Etter noen runder var finansministeren bare et stort smil.


Krøk dem tidlig

Du kunne se hvordan loppene-i-blodet krevde sitt: at barnet måtte få lov til å ta på eller sitte på. En mann utmerket seg spesielt som «velkommen-oppi-vært»


Morsomste utstillingsfirkanten

Et snes er fremdeles tyve, og det var akkurat det som var tallet på antall hjul i den som kanskje er den morsomste utstillingsfirkanten på Oslo Motor Show.


Det blir i familien

Ikke store generasjonskløfter og åpenbare motsetninger i den familien nei. Far og to sønner med både panikk-innsats og nytt prosjekt.


Mot rekordbesøk på Oslo Motor Show

Det går mot rekord for Oslo Motor Show. Når arrangementet avsluttet søndag kveld kan fjorårets publikumsrekord på drøyt 40.000 være historie.


Fullt trøkk i bakgården

Skal du få med deg den mest bevegelige delen av Oslo Motor Show er det i bakgården det skjer.


Møttes på Oslo Motor Show, giftet seg der i dag

Geir Ørslien og Liss Hoel Hårstad møttes på Oslo Motor Show i fjor. I dag giftet de seg samme sted, til applaus fra tusenvis av tilskuere og på skikkelig Las Vegas-vis. Hvem tror du sto for showet? Kjell Elvis naturligvis.


Gartel lager bil på OMS

Laurence Gartel er godt i gang med sitt Mini-prosjekt på Oslo Motor Show.


Ford Coupé på egne hjul

Oslo Motor Show er full av de nydeligste metallskulpturer på hjul. Ikke alle lever slik de egentlig var skapt for å leve. Men mange kjøres mye på egne hjul. Vi har valgt ut en Ford Coupé som representant for de brukbare.


Fantastisk BMW-historie

På et stort område i Hall B på Oslo Motor Show møter du en BMW-presentasjon som ikke kunne vært gjort bedre på Techno Classica i Essen – med mindre fabrikken selv hadde stilt opp, da.


Beskjedenhet er en dyd

Det er så godt å møte noe virkelig beskjedent. Og hva kan være mer beskjedent på en vis-deg-frem-utstilling som Oslo Motor Show enn en litt sliten 1965 Opel Kadett?


Oslo Motor Shows beste?

En rekke juryer skal kåre den beste et-eller-annet på Oslo Motor Show. Spør du meg om beste enkeltmannsprestasjon er jeg ikke i tvil: Jan Kåre Tørresdals Drop-tank racer.


Bygger om sliten russebil til startklar løpsbil på OMS

For å minnes den avdøde faglæreren Jack Sukuvara ved billinjen på Strømmen videregående skole forvandles en Ford Escort fra 1970-årene i løpet av tre dager på Oslo Motor Show om fra sliten russebil til startklar i historiske løp.


Henning Solberg avduket Ken Block-varebil

Henning Solberg dro av duken på Ken Blocks egen varebil. Ken Block selv hilste til Oslo Motor Show på video.


Her er P1 GTR

Her er endelig McLaren P1 GT-R avduket på norsk jord.