BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Nye muligheter for Oliver Solberg

Det går unna med Oliver Solberg. Neste år flytter 20-åringen opp i den grommeste RWC-klassen.


Ny pallplass for Påverud

Det ble en utfordrende helg for Marcus Påverud og hans danske makker Jens Reno Møller i GT Open-mesterskapet på Monza-banen denne helgen.


Dennis Hauger verdens beste

Dennis Hauger sikret seg i ettermiddag seieren i det internasjonale Formel 3-mesterskapet. Fortsatt gjenstår to løp, men ingen kan ta igjen nordmannens forsprang.


Ken Block blir Audi-ambassadør

Audi har alliert seg med bensinhodet Ken Block som nå skal promotere elbiler.


Andreas Bakkerud klar for USA med Subaru

Andreas Bakkerud har signert fabrikkavtale med Subaru Motorsport USA for å kjøre en helt nye serie med kjente profiler.


«Glattkjøring» på Red Bull Ring

Det ble en hendelsesrik helg for Marcus Påverud og hans danske makker, Jens Reno Møller i GTOpen-mesterskapet på Red Bull Ring i helgen.


Bilsporttalentet: Her er årets finalister

Nikolai Haldammen, Andrine Rafoss, Emil Sivesind, Marius Solberg Hansen og Martinius Stenshorne er årets fem finalister i konkurransen om den gjeve prisen Bilsporttalentet.


Suveren Hauger tok årets fjerde seier

Dennis Hauger slo hardt tilbake på Zandvoort etter en vanskelig helg på Spa for en uke siden. Før de avsluttende tre løpene i Sochi har han et forsprang på 43 poeng til nærmeste utfordrer.


Tok viktige poeng i vanskelig helg

Dennis Hauger hadde et solid forsprang i Formel 3-mesterskapet foran helgens tre løp på Spa. Det kom godt med i en vanskelig helg på en regnvåt bane.


Martini-Delta, nesten original

Det hjelper å trekke inn en av de opprinnelige medarbeiderne for å gjøre et historisk prosjekt enda mer autentisk. Møt en moderne Lancia Delta Evo Martini Racing, med Miki Biasion diskret i bakgrunnen.


Cadillac på banen

Det virker kanskje litt pussig når Cadillac åpner med ‘Racing is in our Blood’. De hadde et innslag i 1950, og så har de vært litt på og av siden 2000. Men la oss godta omtrent hva som helst nå. At de forteller at de skal til Le Mans igjen, setter farge på tilværelsen.


Porsche hyller racingpartner

Modellen er egentlig utgått for lengst, men noen ønsker den tydeligvis tilbake, for nå henter Porsche frem igjen 911 GT2 RS Clubsport fra glemselen og gir den tilnavnet 25.


Ja, vi elsker på Hungaroring

Dennis Hauger seiret i dagens løp på ungarske Hungaroring. Etter en fantastisk helg har han nå en suveren ledelse i det meget tøffe Formel 3-mesterskapet.


El-racer melder sin ankomst

Kanskje det er et håp for elektrisk racing allikevel. McMurtry viser hvordan en elbil overdøver det meste på Goodwood.


To seire på én helg for Marcus Påverud

Det ble seier i begge løpene i ProAm-klassen for Marcus Påverud og makkeren Jens Reno Møller i teamet Honda NSX GT3 i International GT Open Series på Imola-banen denne helgen.


Nye biler for 2022 Formel 1

Fremdeles gjør aerodynamikk at det kan være problemer med for tett racing. Neste års biler skal (nok en gang) håndtere det problemet.


Audi vil vinne Dakar Rally på strøm

Audi har i dag - med norsk hjelp - avduket sin utfordrer til Dakar Rally 2022. For å unngå rekkeviddeangst i ørkenen har den sitt eget kraftverk om bord.


Ford gjør seg klar for nye rallyregler

Ford benytter Goodwood-festivalen til å vise en prototyp på neste års rallybil. De overrasker med å bytte ut Fiesta med Puma.


Le Mans attakk fra Peugeot

Den nye Hyperbilklassen er vel det beste som har hendt utholdenhets-klassen på lenge. Dessverre må vi vente helt til neste år – kanskje helt til 2023 – før vi ser Peugeots oppsiktsvekkende bidrag i virksomhet.


1-2-3 og solid forsprang for Dennis Hauger

Etter nok en vellykket helg med tre pallplasser har Dennis Hauger opparbeidet seg et solid forsprang i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.


Vegvesenet skal godkjenne motorsport

Inntil nå har Norges Bilsportforbund vært de eneste som har hatt ansvar for godkjenning av motorsportaktiviterer, men nå kan flere få arrangere trening og stevner på lukket bane. Statens vegvesen har fått ansvar for å godkjenne disse.


Skyhøye ambisjoner

Når studentene fra NTNU tar med seg de to racerbilene sine sydover i sommer, for å møte konkurrenter fra hele Europa, er det for å bli blant de aller beste i alle øvelser. Null til 100 på under to er en av egenskapene.


Pallplass for Påverud

Marcus Påverud tok sin første pallplassering i International GT Open da han og den danske makkeren Jens Reno Møller sikret tredjeplassen i ProAm-klassen og kom inn som nummer seks totalt i det andre av helgens to løp på Spa Francorchamps i Belgia.


Nye pallplasser for Dennis Hauger

To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger innta seierspallen på franske Paul Ricard. Dermed økte han også ledelsen i Formel 3-mesterskapet.


Ny norsk racerbil

På Universitetet i Trondheim skal det i dag avdukes en ny norsk racerbil. Du kan følge presentasjonen på BilNorge.no.