BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilsport

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Første F3-seier for Dennis Hauger

Dennis Hauger vant søndagens løp i Barcelona og tok dermed sin første seier i FIA Formel 3. Han leder nå mesterskapet etter imponerende innsats i hele helgen.


Toyota gulper hydrogen

Vi vet at Toyota er interessert i hydrogen. Men vi trodde det var på Mirai-måten, via brenselceller. Nå forteller de om en racing-Corolla der hydrogen forbrennes direkte i stempelmotoren!


Nå starter alvoret for Dennis Hauger

Han er av mange utpekt til å bli Norges første Formel 1-fører, men da må Dennis Hauger (18) prestere på aller høyeste nivå i sesongen som starter denne helgen.


To legender slår seg sammen

Porsche Motorsport slår seg sammen med Team Penske. Målet er å nå til topps i VM og vinne legendariske klassikere.


Straff? Snakk med FIA

Nå har vi oppskriften på hvordan du kan slippe å kjøre race de neste 15 årene: kast en plastbit etter en av konkurrentene du blir forbanna på.


To nordmenn til Le Mans

Det er ikke hverdagskost med norske deltagere i 24-timersløpet på Le Mans, men i år er det to av dem. Attpåtil i samme bil.


Seier til Mads Østberg i Kroatia

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen i Citroen C3 R5 vant VM-runden Rally Croatia i WRC2-kategorien denne helgen.


Nå skal det bli lettere å drive med motorsport

Hittil har to forbund hatt enerett på organisering av alle typer motorsportaktiviteter i Norge. Nå skjer det endringer, men forutsetningen er at all aktivitet skjer i trygge former.


Bentley til topps – for tredje gang

Det ser ut som om Bentley også har oppdaget at den greieste måten hvis du vil til topps på Pikes Peak, er å gro vinger.


Norges raskeste landslag 2021

Norges Bilsportforbund har nå presentert et rekordstort landslag for 2021. Totalt består Team Norway nå av 35 utøvere fordelt på et elitelandslag, satsingslandslag og juniorlandslag.


Eldorado for bilsportentusiaster

Nå kommer en unik mulighet for bilsportentusiaster som liker å gjenoppfriske gamle minner.


Murray hyller venn og racinglegende

Gordon Murray Automotive har presentert T.50s Niki Lauda – en spesialutgave av hans nye superbil med baneegenskaper som påstås å være helt unike.


Racingess i Nordlys

Sportsfotograf Jaanus Ree tok med seg Mattias Ekström og en av hans rallycrossbiler til en fotosession ved polarsirkelen. Her får du litt av resultatet.


Mads Østberg jakter ny tittel i WRC 2

Etter at fjorårets sesong ble toppet med VM-gull i WRC 2-klassen, er Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen klare for å forsvare mesterskapstittelen i 2021.


Rally-NM tilbake på NRK

Førstkommende lørdag innledes årets rally-NM med det tradisjonsrike KNA Rally Finnskog. Samtidig kan Norsk Bilsport glede seg over en helt ny TV-avtale med NRK som vil gi rallysporten enda mer oppmerksomhet.


BRM skal brumme igjen

En av tidenes mest håpløse Formel 1-biler, med en av tidenes mest vanvittige låt, skal gjenoppstå. Akkurat i tide til å feire 70-års jubileet for bilens første virkelige Formel 1-brøl.


Bronco får kjørt seg

Når Ford stiller med tre biler i den verste klassen i helgens King of the Hammers løp, betyr det at de har bestemt seg for at nå skal nye Bronco virkelig få kjørt seg.


Monte Carlo Historique avlyst

Rally Monte Carlo Historique 2021 er avlyst. Men VM-runden går som planlagt – med tre norske deltagere


Her er Toyotas nye racer

Toyota har i dag avduket sin utfordrer til årets WEC-serie som inkluderer 24-timersløpet på Le Mans. Snart får de følge av gamle rivaler.


Drømmebil for rallyfantaster

Spesialistene hos Singer Vehicle Design kan innfri de villeste drømmer – bare budsjettet er stort nok.


Hispano Suiza går offroad – på strøm

Tidligere har vi møtt Hispano Suiza som en wanna-be-luksusbil med moderne spesifikasjoner basert på dype, historiske røtter. Dette her er noe helt annet.


– Så vellykket at vi bare må fortsette

Det er gått et år siden Even Management lanserte sitt unike prosjekt: Next Generation. Resultatene har overskredet alle forventninger, og nå inviterer de norsk bilsport til å ta del i satsingen.


Dennis Hauger til toppteam i F3

Etter en vanskelig første sesong i den tøffe Formel 3-serien får Dennis Hauger nå innpass i teamet som vant serien i 2020.


Prodrive til Dakar

Si Prodrive, og de som har noen referanser tenker vel først på Subaru og Petter Solberg. Det var Petter som kjørte seg til verdensmester, men det var Prodrive som bygget bilen. Og nå skal Prodrive til Dakar.


Økt interesse for Le Mans

Porsche annonserer at de skal tilbake i toppdivisjonen på Le Mans i 2023. Der får de konkurranse av Peugeot, Audi, Toyota, og flere følger trolig etter.