BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Detroit 2018

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Detroit 2018

Bilbyen Detroit innleder hvert år bilutstillings-kalenderen. Vi presenterer alle viktige nyheter.


Hybrid pickup fra Ram

To av de mest kjente pickup-modellene i USA får en komplett overhaling for 2018. Det inkluderer nye drivlinjer for begge.


Kinesisk Detroit-veteran

Ganske dristig av en kinesisk bilprodusent med modell-navnet Trumpchi i porteføljen å forsøke seg på et import-fremstøt i dagens politiske og lett proteksjonistiske USA-miljø.


Toyotas luksus-limo

Toyota har lansert en ny generasjon Avalon – deres mest luksuriøse modell på det amerikanske markedet.


Ny Kia Forte

Selv om pickupene dominerer, selges det også en del vanlige biler i USA. Kias bestselger er Forte – nå skal den fornyes.


Verdt en meditasjon

Infinitis konseptbil på Detroit-utstillingen er virkelig med på å heve nivået på en ellers ganske spe forestilling. Det virkelig oppsiktsvekkende er at denne über-futuristiske drømmen er en ren fossil-bil.


Forsmak på fremtiden

Hondas luksusmerke gir et SUV-hungrig Detroit-publikum en appetittvekker. Dessverre er det lite som tyder på at vi får se den i Norge.


Lexus uten grenser

Hvorfor i all verden kaller man en bil Limitless? Det vet man jo, uten å sjekke, at er løgn. Men Lexus har likevel gjort det – med en konseptbil i Detroit.


Sporty SUV fra Ford

For første gang lanserer Fords Performance-team en SUV. Nykommeren får en velkjent bokstavkombinasjon i modellbetegnelsen.


Qashqai for en ny generasjon

Qashqai var en innovasjon. Og har satt skikkelige spor etter seg. Kan noen ha tenkt «oppfølger» da de bygde Xmotion for Detroit-utstillingen?


Oppdatert Jeep Cherokee

Jeep foretar en midtlivs oppdatering av Cherokee. Det mest interessante er en ny turbomotor.


Ny innsikt fra Honda

Honda viser en ny Insight på Detroit-utstillingen. Selv om den betegnes som en prototyp, kan vi love at den vil skille seg dramatisk fra forgjengerne, både designmessig og teknisk.


Ford lanserer ny Ranger

Selv om det kan virke slik, er det ikke alle amerikanere som trenger en full-size pickup. Ford lanserer nå et nytt alternativ gjennom 2019 Ranger.


Overraskelse fra Hyundai

Hyundai har hatt stor suksess med elbiler og hybrider de siste årene. Derfor ble jeg en smule overrasket da jeg oppdaget hva som var nyheten deres i Detroit.


Volkswagen USA med nye modeller

Volkswagen stiller med to potensielle volumselgere på Detroit-utstillingen. Og de har garantier som overgår de norske.


Ny betegnelse hos Mercedes-AMG

Mercedes-AMG innfører nye modellbetegnelser til CLS, E-Klasse Coupé og E-Klasse Cabriolet.


Ny og original Bullit

Dere som har levd den stund husker bilscenene med Steve McQueen bak rattet i den klassiske Bullit-filmen. Nå har legenden gjenoppstått, både klassikeren og en helt ny utgave.


Ny G-Klasse er offisiell

Dagen før den første pressedagen i Detroit benyttet Mercedes til å avduke sin nye G-Klasse. Logisk at det skjedde i USA, det er nemlig her det største markedet for bilen befinner seg.


Mini oppdaterer

Mini lanserer nå midtlivs-oppdatering av tre modeller. De viktigste endringene er de du ikke ser.


Fremtiden er her – nå!

Hyundai viser sin nye hydrogenbil på elektronikkshowet i Las Vegas. Og for første gang får vi vite hva den skal hete.


Ny Geländewagen lekket

Mercedes har i dag lagt ut «offisielle spionbilder» av sin nye G-Klasse. Men noen har også lekket bilder du ikke skal se før den offisielle lanseringen i Detroit om et par uker. Den er heldigvis lett gjenkjennelig.


Rinspeeds egen Snap

Sveitsiske Rinspeed er blant dem som har gått lei bilutstillinger og heller bruker Consumer Electronics Show til sine debuter. Den nyeste heter Snap.


Ny Geländewagen – på innsiden

Etter nesten 40 års tjeneste skal Geländewagen, eller G-Klasse som er det offisielle navnet, endelig pensjoneres. Her får du et innblikk i nykommeren.