BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Oslo Motor Show 2021

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).


De siste glimt fra Oslo Motor Show

I den ferskeste utgaven av BIL/Autofil møter du noen av de menneskene som viste seg og sitt frem på høstens store bilhobby-messe på Lillestrøm. Her får du noen flere bilder.


OMS samler titusener – se bildene fra festen

Bilinteresserte strømmer til Oslo Motor Show på Lillestrøm i et slik tempo at første messedag endte med publikumsrekord og 11.160 besøkende. Motorshowet avsluttes først søndag kveld.


Se mer enn 700 kjøretøy på Oslo Motor Show i helgen

Som siste bil rullet «vår» Ferrari Monza SP2 inn på scenen. Etter en lang dag med rigging og polering, er Oslo Motor Show i Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm klar til å ta imot flere titusen besøkende denne helgen.


Bokdebut på Oslo Motor Show

Fra en velkjent avis- og magasinskribent kommer det nå endelig et samlet resultat mellom to stive permer. Og for en praktbok det er blitt. Leserne vil møte den for første gang på Oslo Motor Show i morgen.


Fra fortiden til frem-tiden på helgens OMS

I et fremtidsperspektiv kaster bilimportør Bertel O. Steen også et blikk i speilet når de på Oslo Motor Show publikumslanserer både Mercedes-Benz EQS og Kia EV6, samtidig som kong Haralds første bil og sirkuskonge Arnardos enorme Mercedes 600 skinner side om side med nyhetene.


Fra øverste hylle til Oslo Motor Show

Hva er bedre enn en Ferrari Monza? To Ferrari Monza selvfølgelig. Det kan imidlertid ikke OMS by på, men den kan by på mange andre Ferrarier i tillegg til Monzaen – og andre godbiter i samme divisjon.


På to hjul til Yokohama

De møttes på Oslo Motor Show. Som trolig de eneste i historien tok Henning Dyrkolbotn og Jon Eirik Paalerud med seg tohjulingene sine og stilte ut på Yokohama Hot Rod Custom Show i Japan i 2019.


Audis berømte R18 inn-tar Norge i Lego-format

Oslo Motor Show får selebert besøk av R18, Audis berømte Le Mans-bil. Til forskjell fra originalen er denne bygd av Lego, men i full størrelse.


Se Fords muskelbiler på Oslo Motor Show

Lyst til å se en Ford GT, en Mustang Mach 1 eller Mustang Mach-E GT på nært hold? Du finner dem blant mange flere raske og motorsterke Forder på OMS.


Se klassikere som fylte veiene noen tiår tilbake på Oslo Motor Show

Tiden går fort og det er lett å glemme. For å minne om hvordan det så ut på veiene for noen tiår siden utvider Oslo Motor Show i år klassikerstanden til hele 2000 kvadratmeter for å vise et bredt tverrsnitt av hva vi kjørte med på 70-, 80- og 90-tallet. Du møter dem til helgen på Lillestrøm.


Ferraris ikoniske lyn

Ferrari har mange ikoner i sin historie. Nå hylles de med Icona, en serie biler som sannsynligvis også ender opp som ikoner. Takket være Arne Fredly står den første av dem, Monza SP2, på Oslo Motor Show. Du møter den på BilAutofil/BilNorges stand.


Unik operasanger-Lincoln vises første gang på Oslo Motor Show

Kirsten Flagstad, århundrets stemme, og hennes Lincoln hedres på Oslo Motor Show etter at Norsk vegmuseum kjøpte hjem denne ikoniske bilen. Du kan være med på offisiell avduking på Lillestrøm siste helgen i oktober.


Cupra Born er her og ut-fordrer kompakte elbiler

Seat tones ned og Cupra løftes fram når Born nå rulles ut som et sportslig og friskt alternativ til VW ID.3 og andre kompakte elbiler. Den første bilen er nå her og stilles ut i en uke fra 22.oktober på Aker Brygge før Born-festen fortsetter som en av nylanseringene på Oslo Motor Show fra og med fredag 29. oktober.


Oslo Motor Show er først ut

Norge er gjenåpnet! Med sine 40.000 besøkende blir Oslo Motor Show det første, store publikumsarrangement etter nedstengningen.