BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Spionbilder

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

McLaren går med strømmen

McLaren har nettopp presentert den nye monocoquen som skal være kjernen i fremtidige biler derfra. Elektrifisering i sentrum.


Her kommer nok en Enyaq

SPIONBILDER: En snau uke etter avdukingen av Enyaq dukker denne bilen opp på veiene rundt Skodas hjemby, Mlada Boleslav.


En forhåndstitt på Audis luksus-elbil

e-tron har utvilsomt vært en stor suksess for den norske Audi-organisasjonen og topper registreringsstatistikken hittil i år. Nå øker utvalget med flere nye modeller.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?


Ny tjeneste: Finn kjøretøyets eier

Statens vegvesen klar med nye selvbetjeningsløsninger. Nå kan du selv logge deg inn på Din side på vegvesen.no og finne opplysninger om kjøretøy og eiere, og det uten at det koster deg noe.


Elektrisk luksus fra BMW

SPIONBILDER: Omtrent samtidig som Mercedes avduker sin neste S-Klasse, dukker denne bilen opp på veien i Bayern.


Terrengbil fra Volkswagen

RENDERING: Dersom Volkswagen realiserer denne får de en utfordrer til modeller som Defender og Wrangler. Men foreløpig er det lite som tyder på at den skal bygges.


Forsinket AMG på bane

Det har lenge vært ganske stille om AMGs Project One, men nå fortelles det litt igjen. Problemet har blant annet vært tomgangen.


Fremtiden er kompakt

Elon Musk har antydet at en kompaktmodell ligger i Teslas fremtidsplaner. Vår illustratør gir oss sitt syn på fremtiden.


Genesis går elektrisk

SPIONBILDER: Så langt har Genesis nøyd seg med Asia og Amerika, men nå kommer modeller som kan være meget interessante også for Europa også.


Første Kia på helt ny plattform

SPIONBILDER: Kia og søsterselskap Hyundai er bedre rustet enn de fleste konkurrenter på elbilfronten. Men nå er de i ferd med å utvikle en modell som kan bli aktuell for svært mange.


Audi-SUV i ny form

SPIONBILDER: Audi har tydeligvis mange nok interessenter til at det lønner seg å lansere mange modeller i to karosseriformer.


PSA utvikler ren elbil-plattform

PSA-konsernet med merkene Citroën, DS, Opel og Peugeot gjør som blant annet Volkswagen Group og utvikler dedikerte elbilplattformer.


Litt mer praktisk Taycan

SPIONBILDER: Det nærmer seg lansering av Porsche Taycan i nok en karosseriform, og her er den nærmest usminket ute på testtur. I alle fall om du ser bort fra staffasjen rundt lyktene.


Ekstrem Geländewagen

SPIONBILDER: Her er det helt umaskerte beviset for at AMG er i ferd med å utvikle en råtass basert på nye G-Klasse.


Første bilder av ny generasjon EQC

SPIONBILDER: Her er de første bildene av en splitter ny Mercedes crossover som skal på markedet om et par år.


BMWs kommende flaggskip

RENDERINGER: Den er foreløpig omtalt som iNEXT og representerer fremtiden for BMW. Vi gir deg eksklusive renderinger og avslører noe av hva du har i vente.


Ny S-Klasse på vei

SPIONBILDER: De er stadig mer uvørne med kamuflasjen, og nå har de også begynt å lekke om interiøret. Intet overlates til tilfeldighetene når Mercedes skal fornye sin viktige luksus-limousine.


Ny Mini for Norge

SPIONBILDER: I dag har Mini én ladbar hybrid i programmet, men her er bevis på at minst en til er under utvikling.


Sniktitt på Audis neste suksess

SPIONBILDER: Audi skal snart presentere sin neste elbil – Q4 e-tron. Her får du en forhåndstitt.


Elektrisk 3-serie

SPIONBILDER: Den kan se ut som en lett kamuflert 3-serie, men stickers og manglende eksosrør avslører hva det egentlig er.


BMW letter på sløret

Det nærmer seg lansering av nye toppmodeller i BMWs 3- og 4-serie. Nå deler BMW sine egne «spionbilder» av de mest sportslige modellene.


Nærmere Formel 1 kommer du neppe

Project One har i årevis vært under utvikling hos Mercedes-AMG. Her er produksjonsutgaven under testing på en hemmelig bane.


Diger Jeep under utvikling

SPIONBILDER: Jeep vil ha sin del av markedet for de store, luksuriøse SUV-ene. Her gikk testen bokstavelig talt litt på skjeve.


Tar over der Defender sluttet

SPIONBILDER: Her er en nykommer som bygger på gamle tradisjoner.