BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Spionbilder

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

3-serie på strøm

SPIONBILDER: Her er BMW ute og tester en ny drivlinje i 3-serien. Den kan være på markedet om et års tid som en konkurrent til Model 3.


Se opp for denne i kollektivfeltet

SPIONBILDER: Ved utgangen av oktober passerte Porsche Taycan en norsk milepæl da den rundet 1000 registreringer. Modellen på disse bildene vil gjøre Porsches elbil enda mer populær.


Her er neste generasjon C-Klasse

SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.


Ny sportsbil fra Mercedes-AMG

SPIONBILDER: Her er neste generasjon SL under testing på landevei og bane. Foreløpig er den godt innpakket, men vi kan likevel avsløre en del detaljer.


Her er neste generasjon Astra

RENDERINGER: Dagens modell har bare vært på markedet siden 2015. Likevel går Opel svanger med en helt ny Astra. Det har de flere grunner til.


BMW i øverste divisjon

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av en ny toppmodell fra BMW.


Her er Audis neste SUV på vei

SPIONBILDER: Selv om Audi e-tron er Norges suverent mest solgte bil i år, er det mange som greier seg med mindre plass. Da kan en av disse være et alternativ.


Mange nye elbiler fra Mercedes

Vi har sett det komme, men nå bekrefter Mercedes selv at de har seks nye elbiler under utvikling. Først ut er luksussedanen EQS.


Her er M3 Touring på veien

SPIONBILDER: Her er en tidlig prototyp av BMW M3 Touring ute og tester på offentlig vei.


Genesis viser ny 3-serie-utfordrer

Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?


Utslippsfritt i luksusklassen

SPIONBILDER: Snart kan den miljøbevisste toppsjefen ferdes utslippsfritt på vei til viktige møter.


Juleaften for Peugister

Av en eller annen grunn skal Peugeot hive ut massevis fra sitt historiske overskuddslager. Her er det juveler, merkverdigheter og bråtevis av brukbare hverdagsbiler. Auksjonen avholdes søndag 20/9 kl. 15.00.


McLaren går med strømmen

McLaren har nettopp presentert den nye monocoquen som skal være kjernen i fremtidige biler derfra. Elektrifisering i sentrum.


Her kommer nok en Enyaq

SPIONBILDER: En snau uke etter avdukingen av Enyaq dukker denne bilen opp på veiene rundt Skodas hjemby, Mlada Boleslav.


En forhåndstitt på Audis luksus-elbil

e-tron har utvilsomt vært en stor suksess for den norske Audi-organisasjonen og topper registreringsstatistikken hittil i år. Nå øker utvalget med flere nye modeller.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?


Ny tjeneste: Finn kjøretøyets eier

Statens vegvesen klar med nye selvbetjeningsløsninger. Nå kan du selv logge deg inn på Din side på vegvesen.no og finne opplysninger om kjøretøy og eiere, og det uten at det koster deg noe.


Elektrisk luksus fra BMW

SPIONBILDER: Omtrent samtidig som Mercedes avduker sin neste S-Klasse, dukker denne bilen opp på veien i Bayern.


Terrengbil fra Volkswagen

RENDERING: Dersom Volkswagen realiserer denne får de en utfordrer til modeller som Defender og Wrangler. Men foreløpig er det lite som tyder på at den skal bygges.


Forsinket AMG på bane

Det har lenge vært ganske stille om AMGs Project One, men nå fortelles det litt igjen. Problemet har blant annet vært tomgangen.


Fremtiden er kompakt

Elon Musk har antydet at en kompaktmodell ligger i Teslas fremtidsplaner. Vår illustratør gir oss sitt syn på fremtiden.


Genesis går elektrisk

SPIONBILDER: Så langt har Genesis nøyd seg med Asia og Amerika, men nå kommer modeller som kan være meget interessante også for Europa også.


Første Kia på helt ny plattform

SPIONBILDER: Kia og søsterselskap Hyundai er bedre rustet enn de fleste konkurrenter på elbilfronten. Men nå er de i ferd med å utvikle en modell som kan bli aktuell for svært mange.


Audi-SUV i ny form

SPIONBILDER: Audi har tydeligvis mange nok interessenter til at det lønner seg å lansere mange modeller i to karosseriformer.


PSA utvikler ren elbil-plattform

PSA-konsernet med merkene Citroën, DS, Opel og Peugeot gjør som blant annet Volkswagen Group og utvikler dedikerte elbilplattformer.